Termeni și condiții

Prevederi generale

Termenii si conditiile se aplica la achizitionarea online, de pe site-ul www.blueroad.ro, stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului (distribuitor) si ale cumparatorului (clientul, consumator). Vanzator si operator al operatiunilor online este Blueroad RE SRO(SRL), cu sediul in Gruzinska 662/12, 100 00 Praha 10, inregistrata sub codul de indentificare 08466807, reg.com. C 319397. Pentru informatii de contact va rugam consultati sectiunea contact de pe site (aceasta sectiune este parte din conditiile generale de afaceri).
 
Denumirea si logo-ul firmei sunt marci comerciale Blueroad RE SRO (S.R.L.) si nu pot fi descarcate, copiate sau utilizate fara acordul scris al proprietarului. Aceeasi prevedere se aplica tuturor textelor publicate, fotografii si elemente grafice detinute de catre Blueroad RE SRO (S.R.L.). Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi raportata la urmatoarea adresa de e-mail: info@blueroad.ro
 
Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:
 
OG nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor
OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic.
 

Definitii

Contract - contractul de achizitionare sau alt contract guvernat de legea aplicabila, in care partile sunt consumatorul pe de o parte si vanzatorul pe cealalta parte.

Vanzatorul (distribuitor) - o persoana, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte de comert sau alte acte de natura comerciala. Este o persoana fizica sau juridica care, direct, sau prin intermediul altor persoane fizice sau juridice, livreaza bunuri si/sau servicii catre consumator.
 
Consumator (cumparator) - o persoana, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte care nu sunt de natura comerciala. Este o persoana fizica sau juridica care cumpara bunuri sau servicii, in alte scopuri decat comerciale.
 
Distribuitor - O persoana care, in concordanta cu termenii si conditiile contractuale, incheie acte de natura comerciala.
 
Finalizarea contractului de achizitie - Comanda facuta de cumparator este un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator intre parti este incheiat un contract cu efecte juridice si cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in conditiile generale de afaceri, care sunt parte integrala din acest contract.
 
Termeni si conditii - intelegerea contractuala dintre vanzator si cumparator in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Cumparatorul accepta termeniii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda care genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie. Cumparatorul se obliga sa ia la cunostinta prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.
 

Returnarea produselor

Returul produselor se supune ordonantei OUG 34/2014, cu completarilesi modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Cumparand de pe blueroad.ro nu exista niciun risc. Daca produsele nu corespund asteptarilor dvs, aveti posibilitatea de a returna. Termenul legal de restituire a produselor este de 14 zile calendaristice de la receptionarea acestora. Impacheteaza produsele impreuna cu aceasta nota de livrare, in acelasi colet in care au fost livrate.si trimiteti-l impreuna cu produsele returnate la Blueroad RE s.r.o.,Tovarni 4,79821 Bedihost, Czech Republic
 In nota de livrare va rugam sa notati contul dvs. IBAN, unde doriti sa primiti contravaloarea produselor returnate.

Rambursarea contravalorii produsului se in face in mult 14 de zile calendaristice de la receptionarea returului, prin transfer bancar (clientul trebuie se precizeze in scris contul bancar in care doreste sa primeasca banii). Produsele returnate nu trebuie sa prezinte semne de uzura, nu trebuie sa fie deteriorate si este necesar sa fie complete (inclusiv accesoriile).
 
Dreptul la un avantaj oferit de o promotie (cadou, reducere sau alt beneficiu) este valid daca comanda respecta in prezent toate regulile promotiei. In cazul in care cumparatorul se retrage din contractul de cumparare, acest drept expira. Odata cu returnarea produselor, cumparatorul este obligat sa returneze si cadoul, impreuna cu acestea. In cazul in care cumparatorul returneaza doar o parte din produse si valoarea produselor ramase (pastrate) nu depaseste limita stabilita pentru a beneficia de un cadou, cumparatorul este obligat sa returneze si cadoul respectiv. In caz contrar, se va percepe, retroactiv, pretul standard al cadoului.
 
Address de corespondenta / expeditie este
 

Packeta Romania s.r.l.

ID: 93719335

Strada Virginia Nr. 4

077096, Dragomirești-Deal, Ilfov, CTPark A1 Km13

 

Procesarea comenzilor

Dupa trimiterea comenzii veti primi pe mai un reply automat de confirmare.Termenul de livrare estimat este afisat in pagina de detalii a fiecarui produs, sub textul "Data livrare". Mentionam ca data afisata este estimativa, si are la baza informatiile furnizate de compania care asigura livrarile. In cazul in care livrarea intarzie, desi este putin probabil ca noi sa fi cauzat aceasta intarziere ne prezentam scuze in avans si va multumim pentru intelegere.

Anularea comenzilor

Se poate solicita anularea comenzilor prin email la info@blueroad.ro sau telefonic.

Va rugam sa mentionati numarul comenzii in subiectul emailului si numarul facturii, sau sa trimiteti un Reply la mesajul de confirmare a comenzii cu textul ANULARE.
 
Inapoierea banilor garantat se aplica numai in cazul produselor neavariate si nefolosite. Inapoierea banilor nu se aplica pentru articolele purtate.

Modalitati de plata

Modalitatea de plata poate fi selectata inainte de finalizarea comenzii. www.blueroad.ro accepta urmatoarele modalitati de plata:

Ramburs

Plata se efectueaza la primirea coletului, fiind preluata de catre firma de curierat sau la ridicarea coletului de la Punctul Pick-Up.

Transfer bancar

Dupa plasarea comenzii o sa primiti un e-mail de confirmare.
O sa primiti un e-mail ce contine detalii pentru efectuarea platii: suma, contul IBAN in care trebuie efectuata plata si simbolul variabil.
Creditarea sumei se face in termen de 1-3 zile lucratoare de la efectuarea transferului bancar. Produsele o sa fie expediate de indata ce plata a fost creditata.

 

Plata online prin card

Este o metoda de plata foarte convenabila.
Dupa finalizarea comenzii sunteti redirectionat/a catre un portal securizat de plati online,pentru a introduce informatiile necesare pentru efectuarea platii.
Plata se efectueaza pe loc iar produsele sunt expediate cel tarziu in urmatoarea zi lucratoare - daca tranzactia este autorizata.
Protocol securizat 3D Secure. Angajatii nostri nu au acces la datele dvs. de pe card, platiile fiind procesate direct de catre banca.
Serviciul este furnizat de ComGate Payments, a.s. 
 
ComGate Payments, a.s.
Gočárova třída 1754 / 48b, Hradec Králové
E-mail: platby-podpora@comgate.cz
Tel:  +420 228 224 267

Conditii de livrare

Produsele sunt livrate exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Metoda de livrare:
 
livrarea comenzii la adresa specificata in comanda, prin firma de curierat
• livrarea comenzii la adresa specificata in comanda - ridicare colet din Punct Pick-Up 
  
Vanzatorul expediaza produsele cumparatorului in termen de trei până la patru zile lucratoare de la plasarea comenzii, singura conditie fiind ca produsele sa fie in stoc. In cazul in care cumparatorul opteaza pentru plata online sau prin transfer bancar, produsele sunt expediate in termen de trei până la patru zile lucratoare de la creditarea platii. 
 
Termenul de livrare mentionat online este estimativ. Acesta are la baza data preconizata de livrare oferita de catre firmele de curierat. 
 
Costul expedierii este suportat de catre cumparator iar acesta este reglementat de catre pretul afisat de vanzator. Costurile aferente transportului sunt urmatoarele:
 
transport colet - firma Coletaria.ro, plata ramburs (la livrare) - 13,98 RON, plata in avans (online prin card) - 9,99 RON
transport colet - firma Fan Curier, plata ramburs (la livrare) - 15,98 RON, plata in avans (online prin card) - 11,99 RON
• transport colet - firma Cargus Curier - plata ramburs (la livrare) - 15,98 RON, plata in avans (online prin card) - 11,99 RON.
  

reclamatii

Reclamatiile pot fi depuse personal sau  prin email. In urma acceptarii unei reclamatii, costul transportului catre noi va fi suportat de catre cumparator, iar de la noi catre cumparator va fi suportat de Vanzator. Produsele vor fi acceptate numai in cazul in care sunt impachetate in ambalajul original, fara nicio urma de deteriorare. Intotdeauna este necesar sa atasati o descriere a defectului, o copie a notei de livrare si factura. Fiecare cerere va fi prelucrata fara intarzieri nejustificate, iar pe tot parcursul acestui proces cumparatorul va fi instiintat. NOTA: pot exista mici diferente ale texturii.
 

Preturile si valabilitatea ofertelor

Preturile prezentate pe site sunt finale si includ TVA (vanzari cu amanuntul) si sunt valabile pana la disparitia produsului de pe site sau modificarea acestora. Astfel veti plati EXACT pretul afisat pe site.

Confidentialitatea datelor

Toate informatiile personale pe care le introduceti pe Blueroad.ro au caracter confidential. Vanzatorul se obliga sa nu furnizeze aceste date catre terte persoane, fizice sau juridice, decat in situatia in care Autoritatile Statului prin aplicarea legilor in vigoare solicita acest lucru. Puteti in permanenta sa solicitati schimbarea sau stergerea adresei de email din baza noastra de date. Informatiile cu caracter personal pot fi modificate din aria de administrare a contului de Client.