BOT Ventilator cu picior Smart Wi-Fi

Ventilator inteligent Wi-Fi cu patru opțiuni de control, control prin intermediul aplicației mobile Tuya Smart și Smart Life, compatibil cu control vocal Google Assistant și Amazon Alexa, telecomandă + control manual cu butoane pe ventilator, zgomot de la 52.3dB, 4 trepte de viteze, rotație , afișare a temperaturii camerei, înălțime reglabilă, temporizator

Disponibilitate În stoc (>5 buc.)
Livrare la:
28.2.2024
Cod: 665
432,37 lei –50 % 215,11 lei 177,78 lei fără TVA
BOT Ventilator cu picior Smart Wi-Fi
Ventilator inteligent mobil 1200x1200
Ofertă
432,37 lei –50 %
Transport gratuit
Transport gratuit
la peste 300 lei
Aveți nevoie de ajutor
Aveți nevoie de ajutor?
oferim consultanță tehnică

BOT Ventilator cu picior Smart

Ventilatorul Smart oferă patru opțiuni de control - prin intermediul telefonului mobil, instrucțiuni vocale în Google Assistant sau Amazon Alexa, telecomandă sau manual clasic cu butoane. Acest lucru îl face un însoțitor ideal pentru locuința cu mai multe generații, deoarece toți membrii familiei îl pot controla fără problemeși se pot bucura de aer rece.

Partener inteligent pentru zilele calde de vară

Ventilatorul este compatibil cu Google Assistant și Amazon Alexa. Datorită acestui fapt, ventilatorul poate fi controlat vocal. Dacă preferați să îl controlați prin intermediul telefonului mobil, atunci puteți folosi cu ușurință aplicația mobilă Tuya Smart sau Smart Life. Astfel veți avea un control total asupra ventilatorului și acesta poate fi pornit, de exemplu, înainte ca dvs să ajungeți acasă.

Elice/lame multiple pentru performanță excelentă

Datorită celor 8 elice/lame (în loc de cele 3 obișnuite), acest ventilator este capabil să ofere performanțe reale și să mențină un nivel scăzut de zgomot. Pentru a spori circulația aerului, ventilatorul dispune de oscilație automată, ce poate fi setată într-un interval de 90°.

chytry_ventilator_bot_1000x628

4 trepte de viteză + temporizator/timer

Ventilatorul permite setări individuale în funcție de preferințele fiecărui utilizator. Sunt disponibile 4 viteze de rulare, în funcție de nevoile dvs: „Vânt fresh „Vânt natural”, „Automat” și „Somn”. Modul Somn oferă o adiere blândă pentru cei care preferă doar un flux de aer blând pe timp de noapte. Temporizatoru este disponibil pentru cei care doresc ca ventilatorul să fie oprit peste noapte.

ventilator web 1000X428

Mai multe informații și detalii depsre acest ventilator veți găsi în articolul următor AICI

Caracteristici principale:

 • Control și setare prin aplicațiile Tuya Smart și Smart Life
 • Suport Android și iOS
 • Control cu asistenții vocali Amazon Alexa și Google Home
 • 4 opțiuni de suflare
 • Control manual, SMART și telecomandă
 • Temporizator

Parametri tehnici:

 • Conexiune Wifi (2.4GHz) cu telefonul
 • Zgomot: la cea mai mică putere: 52,3 dB, la cea mai mare putere 73,3 dB
 • Dimensiuni: până la 130 x 40 x 40 cm
 • Greutate: 7 kg
 • Tensiune: 220V
 • Alimentare: 60W
 • Trepte de viteze de suflare: 4
 • Numar de lame/elice: 8
 • Material: plastic

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Marca BOT pune la dispoziție produse de calitate pentru locuința inteligentă, a căror fiabilitate este verificată de specialiștii noștri. Pune accent pe segmentul SMART în principal din domeniul electronicii, precum proiectoare cu efect de cer înstelat, lămpi inteligente, power bank/acumulatoare de energie solară, mânere/clanțe inteligente pentru uși, SMARTPET, aroma difuzoare inteligente, camere, etc. Majoritatea produselor BOT sunt compatibile cu aplicația Tuya Smart sau Smart Life.

Produse alternative

Hcf391c6cc4c94e4291857c74e1737a39P
Ofertă Recomandare
156,39 lei
290,86 lei (–46 %)

Purificator de aer auto care conține 5 straturi de filtru hepa și carbon, curăță și parfumează vehiculul în același timp, 2 moduri, culoare: negru

Cod: 492