BOT Smart dispozitiv Senzor de vibrații inteligent VB1 Zigbee

Dispozitiv detectare vibrații, Zigbee 3.0, necesită un gateway -hub pentru funcționare, Aplicație mobilă Tuya Smart / Smart Life, alimentat cu baterie.

Disponibilitate În stoc (>5 buc.)
Livrare la:
1.3.2024
Cod: 2501
133,27 lei 133,27 lei fără TVA
BOT Smart dispozitiv Senzor de vibrații inteligent VB1 Zigbee
Transport gratuit
Transport gratuit
la peste 300 lei
Aveți nevoie de ajutor
Aveți nevoie de ajutor?
oferim consultanță tehnică

BOT Senzor de vibrații inteligent VB1 Zigbee

Bucurați-vă de lumea securitații inteligente cu senzorul nostru de vibratii inteligent BOT VB1 Zigbee! Detectorul este conceput pentru a vă proteja obiectele de valoare și casa de intrarea neautorizată și daunele ulterioare. Indiferent dacă trebuie să monitorizați ferestre, vitrine sau chiar obiecte vechi, televizoare și alte lucruri de valoare, acest senzor este soluția ideală pentru dvs.

BOT Senzorul de vibrații inteligent VB1 este echipat cu tehnologie avansată care detectează chiar și cele mai subtile șocuri. De îndată ce apare vreo tremurare, senzorul trimite imediat o alertă către smartphone-ul tău. Acest lucru vă oferă liniște sufletească și încredere că bunurile dvs. sunt protejate.

Controlul ușor al acestui dispozitiv este asigurat datorită aplicației Smart Lite și interfeței ZigBee. Această combinație permite integrarea simplă în casa dvs. inteligentă existentă.

Posibilitatea de a conecta mai multe dispozitive folosind un gateway WiFi (trebuie achiziționat separat). Dispozitivul folosește aplicația gratuită și foarte populară Tuya Smart și interfața ZigBee. Deci, dacă planificați mai multe aparate inteligente și elemente de control în casa dvs. în viitor, acest produs este potrivit pentru dvs.

De ce să cumpărați senzorul de vibrații BOT Smart VB1 Zigbee?

1. Detectare avansată a vibrațiilor: Senzorul este capabil să detecteze chiar și cele mai subtile șocuri, oferindu-vă protecție maximă pentru obiectele dvs. de valoare.

2. Alertă instantanee: Când are loc o scuturare, senzorul va trimite automat o alertă către smartphone-ul dvs. pentru a vă oferi suficient timp pentru a reacționa și a asigura siguranța proprietății dvs.
3. Compatibilitate Smart Home: Cu Smart Lite și Tuya Smart App, puteți integra cu ușurință acest senzor în casa dvs. inteligentă existentă și puteți extinde sistemul după cum este necesar.
4. Control simplu: controlează-ți senzorul de vibrații prin aplicațiile tale preferate de pe telefon sau tabletă.
5. Gamă largă de aplicații: Ideal pentru monitorizarea ferestrelor, vitrinelor, antichităților, televizoarelor și a altor obiecte de valoare, acest senzor este o soluție universală pentru securizarea diverselor spații.

Parametrii tehnici:

  • Tensiune de intrare: DC 3V
  • Suportat: OS Android, iOS
  • Raza de actiune: 10-30 m
  • Culoare: alb
  • Tehnologie wireless: Zigbee 3.0
  • Alimentare: 2x baterii AAA (nu sunt incluse)
  • Temperatura de funcționare: -10℃ până la +50℃
  • Umiditate de lucru: 10%-95%RH

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: