BOT Sistem inteligent de securitate SK4

 

 

Sistem inteligent de securitate, WiFi 2,4 GHz, alarmă inteligentă, sonerie, senzor de mișcare PIR, senzor de mișcare ușă/fereastră, telecomandă, aplicația mobilă Tuya Smart / Smart Life, k compatibil cu Google Home și Amazon Alexa.

Disponibilitate În stoc (4 buc.)
Livrare la:
1.3.2024
Cod: 2540
272,62 lei 272,62 lei fără TVA
BOT Sistem inteligent de securitate SK4
Transport gratuit
Transport gratuit
la peste 300 lei
Aveți nevoie de ajutor
Aveți nevoie de ajutor?
oferim consultanță tehnică

BOT Smart Sistem de securitate inteligent SK4

Acest sistem inteligent de securitate aduce tehnologia de ultimă oră în casa dvs, astfel încât să fiți sigur că sunteți protejat de intruși și alte riscuri. Nu vă lăsați lipsit de un somn liniștit și bucurați-vă de sentimentul de securitate completă cu sistemul de securitate inteligent BOT SK4.

De ce este acest sistem de securitate alegerea potrivit pentru casa dvs? Iată 5 motive pentru care o să îl apreciați:

1. Protecție: Unitatea centrală conectează toate dispozitivele cu aplicația Smart Life, permițându-ți să-ți controlezi casa de oriunde. Nu vă mai faceți griji pentru ceea ce se întâmplă acasă când sunteți plecat!

2. Alertă inteligentă: Senzorul de ușă /feereastră și Senzorul de mișcare PIR vă vor avertiza atunci când ușa sau fereastra este deschisă. În acest fel, puteți reacționa rapid la activități suspecte.

3. Operare convenabilă: Telecomanda vă permite să setați alarma în 3 moduri de securitate diferite prin simpla apăsare a unui buton.

4. Compatibilitate cu dispozitivele inteligente: Puteți controla cu ușurință dispozitivul în aplicația mobilă Tuya Smart / Smart Life și este compatibil cu Google Home și Amazon Alexa, ceea ce înseamnă că vă puteți integra sistemul de securitate cu casa dvs. inteligentă pentru un control și mai bun și comoditate.

5. Ușor de instalat și operat: Sistemul BOT Smart SK04 este proiectat pentru a fi ușor de utilizat chiar și pentru cei care nu sunt cunoscători de tehnologie. WiFi 2,4 GHz asigură o conexiune stabilă la toate dispozitivele dumneavoastră.

Nu fi luat prin surprindere - investește în liniștea și securitatea casei cu sistemul de securitate inteligentă BOT SK4.

Senzor ușă/fereastră

De îndată ce senzorul ușii/ferestrei detectează o deschidere neașteptată a ușii sau ferestrei, va trimite automat o notificare către telefonul dvs. mobil.

Senzor de mișcare PIR

Senzorul de mișcare PIR vă alertează atunci când este detectată orice mișcare neașteptată în casa dvs. sau în jurul casei dvs. Senzorul are un unghi de detectare de 120° și o distanță de detectare de până la 10 metri.

Alarma

În cazul intruziunii neașteptate a unui hoț în casa, va suna alarma cu nivel de volum de 120 dB și veți primi o notificare pe dispozitivul mobil.

Funcția SOS

Telecomanda este echipată cu un buton SOS, iar în cazul unei căderi neașteptate sau a unei alte situații periculoase, puteți apela cu ușurință pentru ajutor folosind butonul SOS.

Smart Life / Tuya Smart

Aplicația Smart Life vă permite să controlați toate dispozitivele inteligente acceptate din casă folosind telefonul mobil sau tableta. Gama de produse acceptate este foarte largă și include aproape fiecare dispozitiv inteligent din casă. De asemenea, este important de menționat că dispozitivele care pot fi controlate prin aplicația Smart Life pot fi controlate și prin aplicația soră TUYA Smart. Ambele platforme sunt aproape identice, dar Smart Life, spre deosebire de TUYA Smart, oferă și funcția IFTTT (If This Then That) și de aceea vă recomandăm aplicația Smart Life.

 

Parametrii tehnici:

 • Tehnologie: Wi-Fi
 • Standard WiFi: IEEE 802.11 b/g/n
 • Temperatura de funcționare: -10℃ până la +50℃
 • Dimensiuni alarma: 70 x 70 x 40 mm
 • Raza de acțiune: până la 80 de metri (fără obstacole)
 • Culoare: alb
 • Sistem de operare acceptat: Android, iOS
 • Umiditate: <80% RH

Conținutul pachetului:

 • 1x unitate de bază - alarmă
 • 1x senzor ușă/fereastră
 • 1x senzor de mișcare PIR
 • 1x telecomandă
 • 1x sonerie

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: