BOT Senzor inteligent de temperatură și umiditate a aerului TH2

Senzor inteligent de temperatură și umiditate a aerului, WiFi, aplicație mobilă Tuya Smart / Smart Life, compatibil cu Google Assistant și asistenții vocali Amazon Alexa, ușor de controlat.

Disponibilitate În stoc (>5 buc.)
Livrare la:
1.3.2024
Cod: 2465
105,79 lei 105,79 lei fără TVA
BOT Senzor inteligent de temperatură și umiditate a aerului TH2
Transport gratuit
Transport gratuit
la peste 300 lei
Aveți nevoie de ajutor
Aveți nevoie de ajutor?
oferim consultanță tehnică

BOT Smart Senzor de temperatură și umiditate a aerului TH2

Un partener inteligent pentru un mediu mai sănătos

Căutați un asistent de încredere care să vă ajute să determinați temperatura și umiditatea actuale din casa sau biroul dvs.? BOT Senzorul inteligent de temperatură și umiditate a aerului TH02 este exact cel potrivit! Cu acest senzor de calitate a aerului de top pentru utilizare în interior, veți avea o imagine de ansamblu constantă asupra condițiilor din împrejurimi. Datorită conexiunii WiFi și compatibilității cu Amazon Alexa și Google Home, puteți monitoriza cu ușurință starea temperaturii și umidității prin instrucțiuni vocale. În plus, controlul de la distanță și conectarea folosind aplicația pentru Android și iOS prin intermediul platformei Tuya garantează confort maxim chiar și de la distanță.

De ce să cumpărați senzorul inteligent de temperatură și umiditate a aerului BOT TH2?

 1. Verificați 24/7 temperatura și umiditatea - Păstrați o privire de ansamblu constantă asupra stării actuale a temperaturii și umidității din împrejurimile dvs.
 2. Control vocal ușor - Compatibil cu Amazon Alexa și Google Home, puteți afla cu ușurință temperatura și umiditatea prin instrucțiuni vocale.
 3. Control de la distanță prin aplicație - Aplicațiile Android și iOS prin intermediul platformei Tuya vă permit să monitorizați starea temperaturii și umidității oriunde v-ați afla, chiar și de la distanță.
 4. Compact și portabil - Senzorul este mic, ușor și ușor de transportat, astfel încât să îl puteți folosi oriunde în casă sau în birou.
 5. Calitate la un preț accesibil - Obțineți un senzor de calitate a aerului de cea mai bună calitate la un preț accesibil.

Parametrii tehnici:

 • Temperatura de functionare: 0°C – 60°C
 • Culoare: alb
 • Dimensiuni: 65 x 65 x 17 mm
 • Tensiune de intrare: DC 5V
 • Standard WiFi: IEEE 802.11 b/n/g 2.4G Hz
 • Material: plastic
 • Sistem de operare compatibil: Android, iOS

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: