BOT Senzor de temperatură inteligent cu afișaj LCD

Senzor de temperatură inteligent cu afișaj LCD, ZigBee, informații despre temperatură și umiditate, rază de până la 50 m, compatibil cu Asistent Google, Amazon Alexa, Google Home, versiunea albă, Aplicația mobilă Tuya Smart / Smart Life.

Disponibilitate În stoc (>5 buc.)
Livrare la:
1.3.2024
Cod: 2468
105,79 lei 105,79 lei fără TVA
BOT Senzor de temperatură inteligent cu afișaj LCD
Transport gratuit
Transport gratuit
la peste 300 lei
Aveți nevoie de ajutor
Aveți nevoie de ajutor?
oferim consultanță tehnică

BOT Senzor de temperatură inteligent cu afișaj LCD

BOT Senzorul inteligent de temperatură cu afișaj LCD este exact ceea ce aveți nevoie pentru a menține un mediu optim în casa dumneavoastră. Acest ajutor inteligent vă permite să aveți o imagine de ansamblu perfectă asupra temperaturii și umidității din camere individuale, datorită designului său practic și a funcționării ușoare.

BOT Senzorul inteligent de temperatură cu afișaj LCD oferă:

 1. Măsurarea precisă a temperaturii și umidității: senzorul poate măsura rapid și precis temperatura și umiditatea aerului din casa dvs.
 2. Conectivitate wireless Zigbee: Datorită acestui standard, puteți conta pe o conexiune stabilă cu o rază de acțiune de până la 50 de metri, care garantează o funcționare fiabilă, fără a fi nevoie de ajustări constante.
 3. Compatibilitate iOS și Android: indiferent dacă sunteți un fan fidel Apple sau preferați un dispozitiv Android, senzorul va funcționa perfect cu smartphone-ul sau tableta dvs.
 4. Ușor de instalat și utilizat: puteți pur și simplu să așezați senzorul pe orice suprafață sau să-l agățați de perete. Datorită designului său universal, se potrivește în orice interior.
 5. Durată lungă de viață a bateriei: uitați de schimbările constante ale bateriei, senzorul are un consum minim de energie, astfel încât vă va dura mult timp fără a fi nevoie de întreținere.

Parametrii tehnici:

 • Tip de alimentare: 2x baterii AAA
 • Temperatura de funcționare: -10 până la + 55 °C
 • Tensiune de intrare: 3 V
 • Culoare: alb
 • Tehnologia wireless: ZigBee
 • Scop: pentru spatii interioare
 • Sistem de operare acceptat: Android, iOS
 • Compatibilitate: Google Assistant, Amazon Alexa, Google Home

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: