BOT Lansator automat de mingi pentru caini L2 albastru

Lansator de mingi pentru câini, două variante - mingi mici (diametru 5 cm), potrivit pentru rase de câini de talie mică și mijlocie, material: plastic, reglare distanță de aruncare, alimentat la rețea și la baterie, 3 mingi în pachet

Disponibilitate În stoc (>5 buc.)
Livrare la:
28.2.2024
Cod: 430
587 lei –22 % 457,82 lei 378,36 lei fără TVA
BOT Lansator automat de mingi pentru caini L2 albastru
BOT Lansator automat de mingi pentru caini L2 albastru
Ofertă
587 lei –22 %
Transport gratuit
Transport gratuit
la peste 300 lei
Aveți nevoie de ajutor
Aveți nevoie de ajutor?
oferim consultanță tehnică

BOT Lansator automat de mingi pentru câini L2

Dacă câinele dvs este unul dintre cei cărora le place să alerge după minge iar dvs nu mai aveți timp de aruncare, atunci amândoi veți aprecia acest lansator de mingi Aruncătorul automat de mingi pentru câini BOT este un ajutor practic împotriva plictiselii datorită dimensiunii sale compacte și durabilității . Marele avantaj este controlul, fiabilitatea și durabilitatea simplă și intuitivă.

Caracteristici și funcții ale aruncătorului de mingi

Vă puteți distra împreună cu câinele dvs. și cu aruncătorul de minge afară și chiar acasă. Aruncătorul de minge este, de asemenea, un ajutor ideal când îți dresezi câinele. Ritmul rapid al aruncării mingii poate îmbunătăți percepția și mintea ascuțită a câinelui.

3 distante de lansare a mingii

Puteți alege una dintre cele trei distanțe pentru a lansa mingea, variind de la aproximativ 3 până la 9 metri în funcție de opțiunile de spațiu actuale și lăsați distracția să înceapă!

Datorită dimensiunii mingiilor, vă recomandăm aruncătorul de mingi pentru rase de câini mici și mijlocii.

Operare ușoară și intuitivă

Tot ce trebuie să faci este să pui mingea în lansator și se va lansa automat. Vestea grozavă este că nu trebuie doar să pui mingea în lansator, câinele o poate face singur, fără ajutorul dvs, în timp ce dvs puteți savura o cafea în liniște.

Alimentare de la rețea și cu baterie

Lansatorul de mingi BOT poate fi conectat la o priză sau alimentat de la baterii, astfel încât să puteți folosi această jucărie confortabil oriunde doriți.

Cauți ceva mai simplu și mai puțin solicitant? Încercați BOT Jucăria interactivă cu minge de tenis. Nu are nevoie de electricitate sau baterii pentru a funcționa. Câinele pune pur și simplu mingea în jucărie, care apoi se rostogolește prin gaură datorită gravitației și încep să cadă bunătățile.

Proprietăți cheie:

 • Poate fi folosit în interior sau în exterior
 • Lansatorul este o jucărie interactivă pentru câini de talie mică sau mijlocie
 • Poate fi alimentat de la o priză sau cu baterii
 • Trei distanțe de lansare - aproximativ 3, 6, 9 metri
 • Funcționare silențioasă
 • În pachet sunt incluse 3 mingi (diametru 5 cm).

SFAT: mingile de schimb pentru lansator pot fi găsite aici .

Parametri tehnici:

 • Tensiune: 110-240V
 • Material: plastic ABS
 • Dimensiuni: 27x26x21 cm (aruncător mic)
 • Greutate: 1,9 kg
 • Sursa: adaptor 5V/1A
 • Alimentare cu baterie: 6 baterii de tip C (nu sunt incluse)
 • Culoare: alb

Experienta clientului

Ellie, terrierul Jack Russell al bloggeritei de succes Michaela (@ellie_dog_cz), este dovada că câinii adoră cu adevărat aruncătorul de mingi. Pe profilul lor de Instagram, ei arată fragmente zilnice din viața lor împreună, pline de joacă, trucuri, gustări excelente și confort.

Ne-au plăcut foarte mult produsele dumneavoastră! Dar ne place mai ales lansatorul de minge, pe care îl folosim și astăzi foarte des. Ellie este un ursuleț, așa că perfect pentru ea. Am fost foarte mulțumit.

BOT automatický vrhač míčků pro psy L1

Cum știu când îmi va ajunge pachetul?

Imediat ce coletul dumneavoastră este predat transportatorului, transportatorul vă va informa despre starea expedierii și data estimată a livrării. Apoi puteți urmări expedierea online pe site-ul web al transportatorului selectat.

Este posibil să returnați bunurile achiziționate?

Da. După primirea mărfurilor de la transportator, începe perioada de 14 zile pentru returnarea mărfurilor fără a indica un motiv. Împachetați bunurile pe care doriți să le returnați împreună cu bonul de livrare și trimiteți la adresa: Blueroad RE sro, Průmyslova 4544/1c, 79601 Prostějov. Dacă ați făcut o achiziție cu un card de credit, banii vi se vor returna în același mod. În cazul altor tipuri de plăți, indicați numărul de cont bancar personal. În cazul în care apar complicații cu rambursarea sau uitați să introduceți numărul de cont bancar personal, vă vom contacta prin e-mail cu o solicitare de trimitere.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: