BOT Lampă modulară inteligentă WiFi QG06

 

Lampa modulară inteligentă LED, cu montare pe perete, este simplă de adaptat creativității dvs., pachetul include 6 panouri, WiFi, telecomandă, Aplicația mobilă Smart Life / Tuya Smart, compatibil cu Asistent Google sau Amazon Alexa.

Disponibilitate În stoc (>5 buc.)
Livrare la:
1.3.2024
Cod: 2575
254,96 lei 254,96 lei fără TVA
BOT Lampă modulară inteligentă WiFi QG06
Transport gratuit
Transport gratuit
la peste 300 lei
Aveți nevoie de ajutor
Aveți nevoie de ajutor?
oferim consultanță tehnică

BOT Lampă modulară inteligentă WiFi QG06

BOT Corpul de iluminat inteligent WiFi QG06 este un produs de top care vă permite să transformați spațiul de zi într-un loc plin de creativitate și bunăstare. Iluminatul modular hexagonal aduce creativitate și funcționalitate spațiului dumneavoastră. Construiește propriul design și creează o atmosferă unică. Controlul este ușor datorită telecomenzii, iar iluminarea poate fi alimentată prin orice sursă folosind un cablu USB. Instalarea este simplă - le puteți așeza pe masă sau le puteți lipi pe perete.

5 motive pentru a cumpăra BOT Lampă modulară inteligentă WiFi QG06?

1) Design variabil în funcție de imaginația dvs.: Datorită hexagoanelor LED modulare, puteți crea un număr infinit de combinații și forme. Trebuie doar să conectați alte module și să vă lăsați creativitatea să funcționeze.

2) Alimentare simplă: uitați de instalațiile complicate și prizele electrice. Iluminatul poate fi alimentat cu ușurință printr-un cablu USB, astfel încât să îl puteți conecta la orice sursă de alimentare - power bank, computer, laptop sau adaptor pentru telefon mobil.

3) Telecomandă: în pachet este inclusă o telecomandă practică, care vă permite să controlați ușor și convenabil iluminarea de la distanță. Schimbați culorile, luminozitatea sau modurile de iluminare în funcție de nevoile și dispozițiile dvs.

4) Amplasare flexibilă: puteți plasa iluminatul pe masă sau îl puteți lipi pe perete. Creați un decor original care vă va interesa nu numai pe dvs., ci și pe vizitatorii dvs.

5) Materiale de calitate și siguranță: produsul este fabricat din materiale durabile și de calitate pentru o viață lungă. În plus, îndeplinește toate standardele de siguranță pentru utilizare în interior.

 

Smart Life / Tuya Smart

Aplicația Smart Life vă permite să controlați toate dispozitivele inteligente acceptate din casă folosind telefonul mobil sau tableta. Gama de produse acceptate este foarte largă și include aproape fiecare dispozitiv inteligent din casă. De asemenea, este important de menționat că dispozitivele care pot fi controlate prin aplicația Smart Life pot fi controlate și prin aplicația soră TUYA Smart. Ambele platforme sunt aproape identice, dar Smart Life, spre deosebire de TUYA Smart, oferă și funcția IFTTT (If This Then That) și de aceea vă recomandăm aplicația Smart Life.

Parametrii tehnici:

  • Număr de bucăți în pachet: 6
  • Alimentare: USB (adaptorul nu este inclus)
  • Telecomanda: da
  • Sistem de operare acceptat: Android, iOS

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: