BOT Jucărie interactivă cu minge de tenis T1

Jucărie interactivă pentru câini, câinele se joacă și este răsplătit cu bunătăți, mingi de tenis cu diametrul de 6,5 cm, material: plastic, 1 minge în pachet

Disponibilitate În stoc (>5 buc.)
Livrare la:
1.3.2024
Cod: 2289
191,11 lei –38 % 117,57 lei 97,17 lei fără TVA
BOT Jucărie interactivă cu minge de tenis T1
BOT Jucărie interactivă cu minge de tenis T1
Ofertă
191,11 lei –38 %
Transport gratuit
Transport gratuit
la peste 300 lei
Aveți nevoie de ajutor
Aveți nevoie de ajutor?
oferim consultanță tehnică

BOT Jucărie interactivă cu minge de tenis T1

Distracție și recompensă pentru câinele dvs!

BOT Jucărie interactivă cu minge de tenis T1 (1)Dacă câinele dvs este unul dintre cei cărora le place să se joace cu mingi mai mult decât orice pe lume, iar dvs, pe de altă parte, v-ați săturat să aruncați și să vă jucați în mod constant, amândoi veți adora această jucărie. Datorită dimenisunilor sale comapacte și durabilității, jucăria interactivă pentru câini BOT este un ajutor practic împotriva plictiselii pentru fiecare câine. Un mare avantaj este ușurința de utilizare, fiabilitatea și, de asemenea, faptul că alegerea deliciilor depinde de dvs. În acest fel, câinele primește o doză din bunătățile care îi plac cel mai mult.

Vă puteți bucura de distracția alături de câinele dvs. și de jucăria interactivă, afară sau chiar acasă. Această jucărie poate fi foarte distractivă doar pentru distracție, dar și un ajutor ideal de dresaj pentru câinele dvs. Câinele introduce mingea în jucărie, jucăria trece în cealaltă deschidere și câinele primește automat o recompensă de la jucărie sub forma unei doze de bunătăți. Este ușor și cei mai mulți câini jucăuși vor înțelege foarte repede principiul jocului. Puteți găsi un scurt videoclip despre această jucărie aici.

 

Proprietăți cheie:

  • Poate fi folosit în interior sau în exterior
  • Jucărie interactivă pentru câini, datorită cărora câinele se va juca și va primi mâncăruri ca recompensă
  • Funcționare silențioasă
  • Pachetul include 1 minge (diametru 6,5 cm) și altele pot fi achiziționate aici .

Parametri tehnici:

  • Material: plastic ABS
  • Dimensiuni: 20x16x16 cm
  • Pentru dimensiunea mingii: 6,5 cm
  • Diametrul maxim recompensă: 12,5 mm
  • Greutate: 1,1 kg
  • Culoare: alb

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Marca BOT pune la dispoziție produse de calitate pentru locuința inteligentă, a căror fiabilitate este verificată de specialiștii noștri. Pune accent pe segmentul SMART în principal din domeniul electronicii, precum proiectoare cu efect de cer înstelat, lămpi inteligente, power bank/acumulatoare de energie solară, mânere/clanțe inteligente pentru uși, SMARTPET, aroma difuzoare inteligente, camere, etc. Majoritatea produselor BOT sunt compatibile cu aplicația Tuya Smart sau Smart Life.