BOT Detector inteligent de gaz Zigbee GS2

Detector inteligent de gaz, Zigbee, cu alarmă, servește ca avertisment împotriva pericolului de scurgere de gaz, Aplicația mobilă Tuya Smart / Smart Life, compatibilă cu asistenții vocali Google Assistant și Amazon Alexa.

Disponibilitate În stoc (>5 buc.)
Livrare la:
28.2.2024
Cod: 7026
123,12 lei 123,12 lei fără TVA
BOT Detector inteligent de gaz Zigbee GS2
Transport gratuit
Transport gratuit
la peste 300 lei
Aveți nevoie de ajutor
Aveți nevoie de ajutor?
oferim consultanță tehnică

BOT Detector inteligent de gaz Zigbee GS2

Vă prezentăm o soluție revoluționară care sporește securitatea locuinței dumneavoastră și vă protejează pe dumneavoastră și pe cei dragi de pericolul unei scurgeri de gaz. BOT Detectorul inteligent de gaz este foarte fiabil, ușor de utilizat și arată grozav. Cu această tehnologie inteligentă, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la scurgerile de gaz și vă puteți simți în siguranță în casa dvs.

Nu fi surprins de pericol

BOT Detectorul inteligent de gaz GS2 este conceput pentru a vă proteja de posibile scurgeri de gaz. Acest produs inovator monitorizează continuu nivelul de gaz natural sau metan din mediul dumneavoastră și vă avertizează asupra oricăror probleme înainte de producerea unui accident.

Reacție imediat dacă este necesar

Dacă detectorul detectează o creștere a concentrației de gaz, activează imediat o sirenă acustică cu un semnal sonor intens. În același timp, îți va trimite un mesaj de securitate pe mobil sau tabletă, astfel încât să fii mereu informat despre starea locuinței tale.

Design elegant

BOT Detectorul inteligent de gaz GS02 nu numai că vă protejează casa, ci devine și parte din interiorul dumneavoastră. Designul său elegant și modern se potrivește cu ușurință în orice mediu și datorită dimensiunilor sale compacte îl puteți amplasa oriunde.

Instalare și operare ușoară

Nu trebuie să fii un expert în tehnologie pentru a instala și configura acest detector inteligent. Datorită instrucțiunilor anexate pas cu pas, oricine se poate ocupa de instalare și exploatare.

Controlați folosind aplicația Smart Life sau Tuya

BOT Detector inteligent de gaz GS03 poate fi gestionat în aplicația mobilă Smart Life sau Tuya disponibilă pentru dispozitivele Android și iOS. Dispozitivul este pe deplin compatibil cu Amazon Alexa și Google Assistant.

5 motive principale pentru a cumpăra detectorul inteligent de gaz BOT GS2:

1. Sporește siguranța: monitorizează continuu scurgerile de gaz și vă protejează pe dvs. și pe cei dragi de un posibil pericol.
2. Răspuns imediat: dacă este detectată o scurgere, aceasta activează sirena și trimite o notificare către telefon sau tabletă.
3. Design modern: un aspect modern care se integrează cu ușurință în interiorul tău.
4. Instalare ușoară: configurare rapidă și ușoară datorită instrucțiunilor incluse.
5. Satisfacția clienților: sute de clienți mulțumiți au achiziționat deja această protecție inteligentă și se simt mai în siguranță acasă.

Posibilitatea de a conecta mai multe dispozitive folosind un gateway WiFi (trebuie achiziționat separat). Dispozitivul folosește aplicația gratuită și foarte populară Tuya Smart și interfața ZigBee. Deci, dacă planificați mai multe aparate inteligente și elemente de control în casa dvs. în viitor, acest produs este potrivit pentru dvs.

Parametrii tehnici:

  • Volumul sirenei: 70 db
  • Temperatura de Operare: -10° până la +50°C
  • Compatibilitate: Amazon Alexa, Google Assistance
  • Sistem de operare acceptat: Android, iOS
  • Culoare: alb
  • Dimensiuni: 48 x 32 x 74 mm
  • Tehnologie: Zigbee 3.0
  • Localizare: interior

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: