BOT Corp de Iluminat exterior inteligent WiFi Lawn 01

Iluminat exterior inteligent, WiFi, lungime 8,5 metri, 15 lumini LED, aplicatie mobila Smart Life / Tuya Smart, compatibil cu Google Assistant sau Amazon Alexa.

Disponibilitate În stoc (>5 buc.)
Livrare la:
28.2.2024
Cod: 2581
234,68 lei 234,68 lei fără TVA
BOT Corp de Iluminat exterior inteligent WiFi Lawn 01
Transport gratuit
Transport gratuit
la peste 300 lei
Aveți nevoie de ajutor
Aveți nevoie de ajutor?
oferim consultanță tehnică

BOT Corp de Iluminat exterior inteligent WiFi Lawn 01

Vă prezentăm corpul de iluminat inteligent pentru exteriorul WiFi Lawn 01 BOT, o soluție inovatoare pentru a vă transforma curtea, grădina sau gazonul într-o adevărată priveliște pentru ochi. Cu control vocal prin Alexa și Google Voice Assistant, sincronizare muzicală și protecție IP67 împotriva zăpezii abundente, ploii și vântului, acest produs este completarea ideală pentru orice casă.

Doriți să vă puteți controla iluminarea exterioară de la distanță printr-o aplicație sau WiFi? Sau setați orele de pornire și oprire automată? Și cum rămâne cu posibilitatea de a schimba intensitatea luminii în funcție de starea de spirit? Cu BOT Iluminare inteligentă pentru exterior WiFi Lawn 01 puteți face totul cu ușurință.

Instalarea este rapidă și ușoară datorită pinilor de fixare în pământ. Banda poate fi, de asemenea, lipită de o suprafață solidă cu, de exemplu, bandă adezivă reversibilă. Lungimea totală a benzii este de 8,5 metri și constă din 15 bucăți de lumini LED.

Controlează iluminarea exterioară cu telecomandă sau prin aplicație mobilă și folosește asistenți vocali inteligenți precum Amazon Alexa și Google Home. Funcțiile pornit/oprit și temporizator vă permit să controlați iluminarea chiar și atunci când sunteți departe de casă.

Proprietăți cheie:

1. Control vocal: controlează iluminarea exterioară cu Amazon Alexa sau Google Voice Assistant!

2. Sincronizare muzică: Transformă curtea sau terasa într-un adevărat ring de dans cu posibilitatea de a sincroniza muzica și iluminatul.

3. Rezistență pe tot parcursul anului: datorită rezistenței la apă IP67, iluminatul este protejat împotriva zăpezii abundente, ploii și vântului - fiabilitate în toate condițiile.

4. Control la distanță: Uitați de a fi acasă pentru a vă controla luminile - tot ce aveți nevoie este un smartphone cu aplicație sau conexiune WiFi.

5. Scene și intensități reglabile: personalizați iluminarea în funcție de starea de spirit, de timp sau de eveniment datorită multor scene de culoare prestabilite și posibilității de a schimba intensitatea luminii.

Smart Life / Tuya Smart

Aplicația Smart Life vă permite să controlați toate dispozitivele inteligente acceptate din casă folosind telefonul mobil sau tableta. Gama de produse acceptate este foarte largă și include aproape fiecare dispozitiv inteligent din casă. De asemenea, este important de menționat că dispozitivele care pot fi controlate prin aplicația Smart Life pot fi controlate și prin aplicația soră TUYA Smart. Ambele platforme sunt aproape identice, dar Smart Life, spre deosebire de TUYA Smart, oferă și funcția IFTTT (If This Then That), așa că vă recomandăm aplicația Smart Life.

Parametri tehnici:

  • Lungime: 8,5 m
  • Distanța dintre lumini: 56 cm
  • Număr de LED-uri: 15 Temperatura de funcționare: -10 °C până la +45 °C
  • Tehnologie: WiFi 2,4 GHz
  • Tehnologie WiFi: IEEE 802.11 b/g/n
  • Material: ABS+PC
  • Grad de protectie: IP67
  • Sistem de operare acceptat: Android, iOS

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: