BOT Coarda de sărit inteligentă SR1

Coarda de sărit inteligentă Bluetooth, lungime reglabilă, până la 3 metri, aplicația mobilă T uya Smart / Smart Life.

Disponibilitate În stoc (>5 buc.)
Livrare la:
28.2.2024
Cod: 2546
142,30 lei –31 % 97,67 lei 97,67 lei fără TVA
BOT Coarda de sărit inteligentă SR1
BOT Coarda de sărit inteligentă SR1
Ofertă
142,30 lei –31 %
Transport gratuit
Transport gratuit
la peste 300 lei
Aveți nevoie de ajutor
Aveți nevoie de ajutor?
oferim consultanță tehnică

BOT Coardă de sărit Smart SR1

 

Uitați de corzile de modă veche care se încurcă și vă încetinesc antrenamentul. Cu BOT Smart coardă SR1 veți putea să obțineți noi recorduri și să vă urmăriți progresul printr-o aplicație mobilă la îndemână. BOT Coardă de sărit Smart SR1 este alegerea ideală pentru profesioniști și sportivii de agrement care doresc să se antreneze intens și să-și îmbunătățească condiția fizică. Cu această coarda de săritură, puteți crea diferite planuri de antrenament și puteți urmări progresul cu aplicația mobilă. Producătorul susține o durată de viață de până la 10.000.000 de rotații. Lungimea coardei este reglabilă până la 3 metri. Dacă sunteți în căutarea unei coarde de săritură puternică și de înaltă calitate, coarda pentru sărituri inteligente BOT SR1 este alegerea potrivită.

BOT Coardă de sărit Smart SR1 oferă mai multe îmbunătățiri față de coarda clasică:

1) Durată de viață a rulmentului de până la 10.000.000 de rotații: Datorită calității înalte a materialelor și tehnologiei, BOT Smart Rope SR1 garantează o durată lungă de viață, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la înlocuirile frecvente .

2) Lungimea coardei reglabilă până la 3 metri: indiferent dacă sunteți un începător sau un sportiv avansat, cu lungimea reglabilă, puteți regla intensitatea antrenamentului în funcție de nevoile dvs.

3) Afișaj pentru citirea ușoară a valorilor măsurate: niciodată nu va mai trebui să ghiciți câte sărituri ați făcut în timpul antrenamentului. Afișajul de pe coarda de săritură vă va oferi date precise despre numărul de sărituri, calorii și alte statistici.

4) Bluetooth 4.2 pentru o conexiune ușoară cu aplicația mobilă: urmăriți-vă progresul, analizați-vă performanțele și împărtășiți-vă realizările prietenilor printr-o aplicație mobilă la îndemână.

5) Mâner ergonomic pentru o prindere confortabilă: datorită mânerului ușor și cu formă ergonomică, coarda de sărit SR1 este ușor de ținut și nu alunecă, astfel încât să vă puteți concentra asupra antrenamentului fără a vă face griji de disconfort.

Parametrii tehnici:

  • Tip de alimentare: 2x baterii AAA (nu sunt incluse in pachet).
  • Culoare: negru
  • Tehnologie: Bluetooth 4.2
  • Lungime: reglabila, pana la 3 m
  • Raza de acțiune Bluetooth: până la 10 metri
  • Sistem de operare acceptat: Android, iOS

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: