BOT Cap termostatic Smart Zigbee/WiFi TH2 Tuya Smart

Cap termostat inteligent pentru control asupra încălzirii în casă, amplasat pe calorifer, Zigbee, compatibil cu Google Assistant și Amazon Alexa, alimentat de la baterie, posibilă conexiune la WiFi și conectarea mai multor capete folosind un hub gateway WiFi ( trebuie achizitionat separat), culoare alb.

Disponibilitate În stoc (>5 buc.)
Livrare la:
1.3.2024
Cod: 880
294,41 lei –40 % 176,45 lei 176,45 lei fără TVA
BOT Cap termostatic Smart Zigbee/WiFi TH2 Tuya Smart
Cap termostatic inteligent (1)
Ofertă Recomandare
294,41 lei –40 %
Transport gratuit
Transport gratuit
la peste 300 lei
Aveți nevoie de ajutor
Aveți nevoie de ajutor?
oferim consultanță tehnică

BOT Cap termostatic Smart Zigbee/WiFi Tuya Smart

Capul termostatic inteligent controlează încălzirea locuinței și optimizează consumul de energie. A fost creat pentru a fi utilizat cu smartphone-uri. Oriunde și oricând, puteți verifica și regla încălzirea locuinței de pe smartphone-ul dvs. în intervalul de temperatură de la 5 la 35°C, cu o abatere de 0,5°C.

Termostaticka hlavice a gateway Bluetooth

Conectare ușoară a mai multor capete
Sistemul permite conectarea ușoară a mai multor capete termostatice simultan. Tot ce trebuie să faceți este să conectați capetele termostatice individuale folosind BOT Gateway WIFI pentru control de la distanță BOT Zigbee/WiFi Smart Thermostatic Head. Odată conectat, aveți control asupra temperaturii din camere individuale de pe telefonul mobil.

Pentru birou și apartament
termostaticka hlavice ovladani mobilnim telefonemNu există nicio îndoială că încălzirea programată și inteligentă a încăperii va economisi mulți bani în timp. Petreceți mult timp în întâlniri și vă aflați la birou neregulat și mai degrabă minim ? Capul termostatic inteligent vă permite să controlați încălzirea de la distanță. Nu ți se va mai întâmpla să uiți să scazi temperatura la plecare și, dimpotrivă, nu trebuie să aștepți să se încălzească localul când ajungi. Puteți seta confortabil temperatura de la distanță de oriunde. De asemenea, puteți folosi capete termostatice pentru a controla temperatura din apartament atunci când mergeți la serviciu sau poate plecați în vacanță. Blocarea integrată pentru copii asigură că încăperea nu va fi rece sau supraîncălzită din cauza intervenției copiilor mici. Acest lucru tinde să fie un risc în cazul capetelor clasice, când în special copiilor mici le place să întoarcă capul înainte și înapoi în cadrul jocului.

Pentru apartamente, pensiuni și alte spații de cazare
Închiriați un spațiu și doriți să evitați risipa de fonduri din cauza planificării iresponsabile a temperaturii camerei ? Datorită capului inteligent, vei avea totul în mâinile tale. Aveți o afacere în domeniul serviciilor de cazare și vă cazați oaspeții de la distanță ? Economisirea costurilor de încălzire este esențială pentru dvs.? Capul termostatic inteligent se va asigura că temperatura din apartament/pensă va fi optimizată pentru ora planificată de sosire a oaspeților dumneavoastră. Dimpotrivă, după plecarea lor, puteți reduce temperatura de la distanță.

Întregul sistem utilizează aplicația gratuită și foarte populară Tuya Smart și interfața ZigBee. Deci, dacă planificați mai multe aparate inteligente și elemente de control în casa dvs. în viitor, acest produs este potrivit pentru dvs.

Puteți găsi o recenzie video a capurilor noastre termostatice inteligente AICI.

Proprietăți cheie:

 • Funcție anti-îngheț
 • Alarma de consum redus
 • Funcție de blocare pentru copii
 • Posibilitatea controlului manual
 • Conexiune prin Zigbee
 • Pentru a vă putea conecta la WiFi și a conecta mai multe capete, trebuie să utilizați un gateway WIFI (aici)
 • Conectarea la Alexa și Google Assistant (control vocal)

Parametri tehnici:

 • Sursa de alimentare: 2*1,5 baterii AA
 • Tehnologie de conectare: ZigBee
 • Afișaj digital LCD
 • Culoare. alb
 • Material: PC

Parametri suplimentari

Categorie: Îndreptați-vă spre calorifere
Telecomandă: da
Tuya Smart: da
Blocare de siguranță pentru copii: da
digital: da
Funcție anti-îngheț: da
Capetele inteligente: da
Indicator baterie descărcată: da
Compatibil cu Alexa: da
Compatibil cu Google Assistant: da
Display LED: da
Control manual: da
Pe baterii: da
Programabil: da
Wifi: da
ZigBee: da

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: