BOT Bec inteligent Zigbee E14 800 lm / 7 W

Bec LED inteligent, flux luminos 800 lm, RGB, E14, Zigbee, Aplicația mobilă Smart Life / Tuya Smart, compatibilă cu Asistent Google sau Amazon Alexa, durata de viata de pana la 50.000 de ore.

Disponibilitate În stoc (>5 buc.)
Livrare la:
1.3.2024
Cod: 2561
66,54 lei 54,99 lei fără TVA
BOT Bec inteligent Zigbee E14 800 lm / 7 W
Transport gratuit
Transport gratuit
la peste 300 lei
Aveți nevoie de ajutor
Aveți nevoie de ajutor?
oferim consultanță tehnică

BOT Bec inteligent Zigbee E14 800 lm / 7 W

Acest bec LED inteligent aduce o gamă întreagă de opțiuni și funcții care vă permit să schimbați literalmente atmosfera apartamentului sau casei dvs. în câteva secunde. BOT Becul inteligent Zigbee E14 este proiectat pentru a satisface nevoile fiecărui utilizator. Datorită controlului simplu folosind aplicația mobilă Smart Life / Tuya Smart sau vocea prin Google Assistant sau Amazon Alexa, puteți schimba ușor și rapid culorile, intensitatea luminii sau puteți seta scene și moduri conform dorințelor dvs.

Cu un bec LED inteligent, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la facturile mari de energie electrică sau un impact negativ asupra mediului. Consumul de doar 5 W asigură eficiență energetică și o durată lungă de viață de până la 50.000 de ore.

Pentru utilizarea corectă a produsului BOT Zigbee E14 bec inteligent, este necesară utilizarea unui gateway ZigBee 3.0 (nu este inclus în pachet).

Smart Life / Tuya Smart

Aplicația Smart Life vă permite să controlați toate dispozitivele inteligente acceptate din casă folosind telefonul mobil sau tableta. Gama de produse acceptate este foarte largă și include aproape fiecare dispozitiv inteligent din casă. De asemenea, este important de menționat că dispozitivele care pot fi controlate prin aplicația Smart Life pot fi controlate și prin aplicația soră TUYA Smart. Ambele platforme sunt aproape identice, dar Smart Life, spre deosebire de TUYA Smart, oferă și funcția IFTTT (If This Then That) și de aceea vă recomandăm aplicația Smart Life.

Proprietăți cheie:

 • Până la 16 milioane de nuanțe de culoare și o gamă largă de temperaturi de alb (3.000 până la 6.500 K) vă permit să reglați iluminarea în funcție de starea dvs. de spirit, activitatea sau ora din zi.
 • Ușor de controlat: controlați becul folosind aplicația mobilă sau asistenții vocali Google Assistant și Amazon Alexa - ideal pentru modificări rapide de setări sau pentru controlul de la distanță al luminilor.
   
 • Economie de energie: consumul redus de energie (5 W) și durata de viață lungă (până la 50.000 de ore) garantează costuri mai mici cu energia electrică și un impact mai mic asupra mediului.
 • Baza E14 se găsește în majoritatea corpurilor de iluminat, asigurând o compatibilitate ușoară cu iluminatul existent.
   
 • Simplu de utilizat, ușor de instalat

Parametrii tehnici:

 • Consum: 5W
 • Flux luminos: 800 lm
 • Priză: E14
 • Durata de viata: pana la 50.000 de ore
 • Certificate: CE, ETL, FCC, RoHS
 • Temperatura de culoare: 3000K până la 6500K, RGB
 • Sistem de operare acceptat: Android, iOS

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: