BOT Bandă LED inteligentă WL007, RGB, 150 LED-uri, 5 m

Bandă LED inteligentă, WiFi, Bluetooth, RGB, 150 LED-uri, lungime 5 metri, Aplicația mobilă Smart Life / Tuya Smart, compatibilă cu Asistent Google sau Amazon Alexa.

Disponibilitate În stoc (>5 buc.)
Livrare la:
28.2.2024
Cod: 2563
117,24 lei 117,24 lei fără TVA
BOT Bandă LED inteligentă WL007, RGB, 150 LED-uri, 5 m
Transport gratuit
Transport gratuit
la peste 300 lei
Aveți nevoie de ajutor
Aveți nevoie de ajutor?
oferim consultanță tehnică

BOT Bandă LED inteligentă WL007, RGB, 150 LED-uri, 5 m

Banda LED inovatoare și elegantă aduce o lume de culoare, confort și inteligență chiar în camera de zi, dormitorul sau bucătărie. Uitați de pereții albi plictisitori și obțineți o experiență uluitoare plină de culoare cu acest iluminat inteligent. Pachetul include si o telecomanda.

Proprietăți cheie:

 1. Spectacol de culori uluitor: cu peste 16 milioane de culori din care puteți alege, puteți crea cu ușurință atmosfera perfectă pentru orice ocazie - de la o cină romantică la o petrecere de naștere.
 2. Comenzi inteligente: datorită aplicației mobile intuitive, puteți modifica cu ușurință luminozitatea, culorile și temperatura luminii din confortul patului sau al canapelei. În plus, lumina poate fi setată să se aprindă sau să se oprească automat în funcție de scenariile dvs.
 3. Răspunde la muzică și sunete: cufundați-vă în lumea divertismentului cu această bandă LED care poate răspunde la muzică și sunete, creând atmosfera perfectă pentru a viziona filme sau a asculta muzica preferată.
 4. Compatibilitate cu asistenții inteligenți: BOT Banda LED inteligentă WL007 este compatibilă cu Apple Siri, Google Home și Amazon Alexa, permițându-vă să controlați luminile cu comenzi vocale.
 5. Economie de energie: cu un consum de energie de numai 5 W, această bandă LED economisește energie și reduce costurile cu electricitatea fără a compromite calitatea luminii.

 

Smart Life / Tuya Smart

Aplicația Smart Life vă permite să controlați toate dispozitivele inteligente acceptate din casă folosind telefonul mobil sau tableta. Gama de produse acceptate este foarte largă și include aproape fiecare dispozitiv inteligent din casă. De asemenea, este important de menționat că dispozitivele care pot fi controlate prin aplicația Smart Life pot fi controlate și prin aplicația soră TUYA Smart. Ambele platforme sunt aproape identice, dar Smart Life, spre deosebire de TUYA Smart, oferă și funcția IFTTT (If This Then That) și de aceea vă recomandăm aplicația Smart Life.

 

Parametrii tehnici:

 • Consum: 5W
 • Tehnologie: WiFi, Bluetooth
 • Protecție IP: IP65
 • Lungime: 5 m
 • Durata de viata: pana la 50.000 de ore
 • Temperatura de culoare: RGB
 • Alimentare: DC 12-24 V
 • Sistem de operare acceptat: Android, iOS

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: