BOT Bandă LED inteligentă Neon, RGB, 5 m

Bandă LED inteligentă, WiFi, RGB, lungime 5 metri, Aplicația mobilă Smart Life / Tuya Smart, compatibilă cu Asistent Google sau Amazon Alexa.

Disponibilitate În stoc (>5 buc.)
Livrare la:
28.2.2024
Cod: 2569
185,75 lei –10 % 166,18 lei 137,34 lei fără TVA
BOT Bandă LED inteligentă Neon, RGB, 5 m
Captură de ecran 2023 05 23 la 10.40.42
Ofertă Recomandare
185,75 lei –10 %
Transport gratuit
Transport gratuit
la peste 300 lei
Aveți nevoie de ajutor
Aveți nevoie de ajutor?
oferim consultanță tehnică

BOT Bandă LED inteligentă Neon, RGB, 5 m

Lăsați-vă vrăjiți de magia culorilor cu banda BOT Smart LED Neon, care va aduce posibilități infinite de iluminare și o atmosferă confortabilă casei dvs. Această bandă LED RGB lungă de 5 metri este soluția ideală pentru oricine caută un iluminat elegant și practic, cu caracteristici avansate.

BOT Banda LED inteligentă Neon oferă o gamă largă de nuanțe de culoare - 16 milioane în total! Astfel, puteți alege exact culoarea care se va potrivi dispoziției sau interiorului dumneavoastră. În plus, puteți regla cu ușurință luminozitatea, temperatura luminii și culorile în funcție de nevoile dvs.

Datorită controlului ușor prin WiFi sau asistenți vocali Google Assistant și Amazon Alexa, veți avea toate setările la îndemână. Aplicația atât pentru Android, cât și pentru iOS oferă și mediu ceh, care garantează cea mai intuitivă operare.

Cu banda LED Neon inteligentă BOT, puteți programa pornirea sau oprirea automată în funcție de nevoile dvs. Creează scene și programe pentru armonia perfectă între iluminare și stilul tău de viață.

Proprietăți cheie:

 1. 16 milioane de nuanțe de culoare - creați atmosfera perfectă, adaptată nevoilor dvs.
 2. Control ușor folosind WiFi sau asistenți vocali - confort și viteză maxime.
 3. Creați scene și programe - armonizați iluminarea cu stilul dvs. de viață.
 4. Modul Răsărit și apus - susține-ți ciclul natural de somn.
 5. Compatibilitate cu comenzile rapide Google Assistant, Amazon Alexa, Tuya și Apple Siri - integrare ușoară în casa ta inteligentă.

 

Smart Life / Tuya Smart

Aplicația Smart Life vă permite să controlați toate dispozitivele inteligente acceptate din casă folosind telefonul mobil sau tableta. Gama de produse acceptate este foarte largă și include aproape fiecare dispozitiv inteligent din casă. De asemenea, este important de menționat că dispozitivele care pot fi controlate prin aplicația Smart Life pot fi controlate și prin aplicația soră TUYA Smart. Ambele platforme sunt aproape identice, dar Smart Life, spre deosebire de TUYA Smart, oferă și funcția IFTTT (If This Then That) și de aceea vă recomandăm aplicația Smart Life.

 

Parametrii tehnici:

 • Temperatura de funcționare: -20 până la +45°C
 • Tehnologie: Wi-Fi
 • Protecție IP: IP67
 • Lungime: 5 m
 • Temperatura de culoare: RGB
 • Alimentare: DC 12-24 V
 • Sistem de operare acceptat: Android, iOS

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: