BOT Aplică inteligentă de perete WiFi LX05

Corp de iluminat modern inteligent de perete, WiFi, set de 4 bucăți, telecomandă, Aplicația mobilă Smart Life / Tuya Smart, compatibilă cu Asistent Google sau Amazon Alexa.

Disponibilitate În stoc (>5 buc.)
Livrare la:
1.3.2024
Cod: 2578
254,96 lei 254,96 lei fără TVA
BOT Aplică inteligentă de perete WiFi LX05
Transport gratuit
Transport gratuit
la peste 300 lei
Aveți nevoie de ajutor
Aveți nevoie de ajutor?
oferim consultanță tehnică

BOT Aplică inteligentă de perete WiFi LX05

Iluminatul inteligent și elegant de perete vă permite să transformați atmosfera oricărei încăperi doar prin apăsarea unui buton sau a unei comenzi vocale. Cu aplicația mobilă Smart Life / Tuya Smart, poți seta cu ușurință scene, culori și luminozitate în funcție de dorințele și nevoile tale. BOT WiFi Smart Wall Light LX05 este compatibil cu Google Assistant și Amazon Alexa, astfel încât să vă puteți controla iluminarea cu vocea fără a fi nevoie să ridicați un deget.

O caracteristică unică a acestui iluminat inteligent este capacitatea de a se sincroniza cu muzica. Doar porniți melodia preferată și lăsați-vă iluminarea să danseze în ritm! Perfect pentru serile cu prietenii, serile confortabile cu un film sau doar pentru distracție.

5 motive pentru a cumpăra

BOT Aplică de perete inteligentă WiFi LX05:

1. Iluminare inteligentă la îndemână: controlează iluminatul de perete oricând și oriunde cu aplicația mobilă Smart Life / Tuya Smart sau asistenții vocali Google Assistant și Amazon Alexa.
2. Opțiuni de setare nelimitate: Alegeți dintr-o gamă largă de culori, luminozitate și scene care se potrivesc perfect cu starea dvs. de spirit sau designul interior.
3. Sincronizare cu muzica: Reglați iluminarea la ritmul melodiilor preferate pentru o experiență audio-vizuală unică.
4. Design modern: Aspectul elegant al BOT Smart WiFi Wall Light LX05 va oferi casei un aspect sofisticat și economisește spațiu datorită instalării pe perete.
5. Ușor de instalat și utilizat: Nu este nevoie să fii un expert tehnic - doar conectează lampa de perete BOT Smart la rețeaua Wi-Fi, descarcă aplicația și începe să creezi o atmosferă uimitoare în casa ta!

 

Smart Life / Tuya Smart

Aplicația Smart Life vă permite să controlați toate dispozitivele inteligente acceptate din casă folosind telefonul mobil sau tableta. Gama de produse acceptate este foarte largă și include aproape fiecare dispozitiv inteligent din casă. De asemenea, este important de menționat că dispozitivele care pot fi controlate prin aplicația Smart Life pot fi controlate și prin aplicația soră TUYA Smart. Ambele platforme sunt aproape identice, dar Smart Life, spre deosebire de TUYA Smart, oferă și funcția IFTTT (If This Then That) și de aceea vă recomandăm aplicația Smart Life.

Parametrii tehnici:

  • Numar de piese: 4
  • Temperatura de funcționare: -10℃ până la +45℃
  • Durata de viata: 30.000 ore
  • Culoare LED: RGB
  • Scop: pentru uz interior
  • Sistem de operare acceptat: Android, iOS
  • Telecomanda: da
  • Tehnologie: WiFi 2,4 GHz
  • Protocol WiFi: 802.11 b/G/N
  • Certificate: CE, EMC, LVD, RoHS

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: