BOT Alarmă inteligentă de securitate AS3 ZigBee

Alarmă inteligenta de securitate, compatibila cu alte dispozitive SmartLife pentru casa inteligenta, Zigbee 3.0, Aplicația mobilă Tuya Smart / Smart Life.

Disponibilitate În stoc (>5 buc.)
Livrare la:
1.3.2024
Cod: 2492
201,96 lei 201,96 lei fără TVA
BOT Alarmă inteligentă de securitate AS3 ZigBee
Transport gratuit
Transport gratuit
la peste 300 lei
Aveți nevoie de ajutor
Aveți nevoie de ajutor?
oferim consultanță tehnică

BOT Alarmă inteligentă de securitate AS3 ZigBee

Securitatea acasă și liniștea sufletească sunt acum la îndemână datorită sirenei de securitate inteligente BOT AS3 ZigBee. Sirena comunică cu alte dispozitive inteligente din casa ta folosind tehnologia Zigbee, care garantează o comunicare rapidă și fiabilă.

Imaginați-vă că puteți controla securitatea casei dvs. de oriunde printr-o aplicație simplă pentru smartphone. Indiferent unde vă aflați, puteți primi alerte instantanee despre orice problemă și puteți lua măsurile necesare.

5 motive principale pentru a cumpăra alarma inteligentă de securitate BOT AS3 ZigBee:

1. Securitate maximă: Notificare instantanee către smartphone-ul dvs. atunci când este detectată o problemă, permițând un răspuns rapid și protejându-vă casa.
2. Alarmă de înaltă performanță: Alarma puternică și lumina intermitentă asigură că nimeni nu va lăsa neobservat.
3. Compatibilitate cu dispozitivele inteligente: Alarma se conectează cu ușurință cu alte produse SmartLife pentru casă inteligentă, permițând controlul centralizat al tuturor dispozitivelor.
4. Tehnologia Zigbee: Comunicarea fiabilă între dispozitiv și alte produse Zigbee până la o distanță de 75 de metri, garantează o gamă largă de acoperire a casei dumneavoastră.
5. Instalare și control simplă: Datorită unei aplicații inteligente pentru smartphone, puteți avea toate dispozitivele SMART sub control și le puteți controla de pe un singur dispozitiv - smartphone-ul dvs.!

Posibilitatea de a conecta mai multe dispozitive folosind un gateway WiFi (trebuie achiziționat separat). Dispozitivul folosește aplicația gratuită și foarte populară Tuya Smart și interfața ZigBee. Deci, dacă planificați mai multe aparate inteligente și elemente de control în casa dvs. în viitor, acest produs este potrivit pentru dvs.

Proprietăți cheie:

 

  • Tehnologie: Zigbee 3.0
  • Alimentare electrică: cablu mini-USB sau baterie (nu este inclusă)
  • Temperatura de Operare: -10 până la + 55 °C
  • Raza de acțiune: până la 75 m
  • Sistem de operare acceptat: Android, iOS
  • Dimensiuni: 8 0 × 37 mm

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: