BOT Afișaj inteligent SCP1

Afișaj inteligent, WiFi, Zigbee, Bluetooth, gestionarea a până la 100 de dispozitive, aplicația Smart Life / Tuya Smart.

Disponibilitate În stoc (3 buc.)
Livrare la:
28.2.2024
Cod: 2552
1 037,19 lei 1 037,19 lei fără TVA
BOT Afișaj inteligent SCP1
Transport gratuit
Transport gratuit
la peste 300 lei
Aveți nevoie de ajutor
Aveți nevoie de ajutor?
oferim consultanță tehnică

BOT Afișaj inteligent SCP1

Afișajul inteligent este conceput pentru a fi cât mai ușor de utilizat. Cu ajutorul acestuia, poți controla toate dispozitivele din casa dvs inteligentă și poți activa scenele de automatizare setate prin interfața sa intuitivă. Și asta nu este tot! Cu o compatibilitate largă cu tehnologiile ZigBee, WiFi și Bluetooth, puteți adăuga și gestiona până la 100 de dispozitive!

5 beneficii principale ale produsului:

1. Univerzálnost: BOT Smart displej SCP01 je kompatibilní se širokou škálou chytrých zařízení (ZigBee, WiFi, Bluetooth), což z něj činí ideálního společníka pro vaši chytrou domácnost.

2. Úspora energie: Díky připojení přes protokol ZigBee tento chytrý displej významně snižuje spotřebu energie a zvyšuje dosah a stabilitu sítě, což vám pomůže šetřit peníze i životní prostředí.

3. Jednoduché ovládání: Intuitivní rozhraní BOT Smart displeje SCP01 umožňuje snadno ovládat veškerá zařízení ve vaší chytré domácnosti a zapínat nastavené scény automatizace.

4. Až 100 zařízení: S možností přidání a správy až 100 zařízení se vaše chytrá domácnost stane skutečně univerzálním centrem pro pohodlí a efektivitu.

5. Moderní design: BOT Smart displej SCP01 je navržen tak, aby se snadno integroval do jakéhokoli interiéru díky svému modernímu a minimalistickému vzhledu.

1. Versatilitate: BOT Smart Display SCP01 este compatibil cu o gamă largă de dispozitive inteligente (ZigBee, WiFi, Bluetooth), făcându-l un însoțitor ideal pentru casa ta inteligentă.

2. Economie de energie: Prin conectarea prin protocolul ZigBee, acest afișaj inteligent reduce semnificativ consumul de energie și mărește raza și stabilitatea rețelei, ajutându-vă să economisiți bani și mediul înconjurător.

3. Operare simplă: interfața intuitivă de afișare BOT Smart a lui SCP01 vă permite să controlați cu ușurință toate dispozitivele din casa dvs. inteligentă și să activați scenele de automatizare stabilite.

4. Până la 100 de dispozitive: Cu capacitatea de a adăuga și de a gestiona până la 100 de dispozitive, casa ta inteligentă devine un centru cu adevărat universal pentru confort și eficiență.

5. Design modern: BOT Smart Display SCP01 este conceput pentru a se integra cu ușurință în orice interior datorită aspectului său modern și minimalist.

Compatibilitate largă

Cu o compatibilitate largă cu tehnologiile ZigBee, WiFi și Bluetooth, puteți adăuga și gestiona până la 100 de dispozitive!

Smart Life / Tuya Smart

Aplicația Smart Life vă permite să controlați toate dispozitivele inteligente acceptate din casă folosind telefonul mobil sau tableta. Gama de produse acceptate este foarte largă și include aproape fiecare dispozitiv inteligent din casă. De asemenea, este important de menționat că dispozitivele care pot fi controlate prin aplicația Smart Life pot fi controlate și prin aplicația soră TUYA Smart. Ambele platforme sunt aproape identice, dar Smart Life, spre deosebire de TUYA Smart, oferă și funcția IFTTT (If This Then That) și de aceea vă recomandăm aplicația Smart Life.

Parametrii tehnici:

  • Culoare: negru
  • Tehnologie: WiFi, Zigbee, Bluetooth
  • Dimensiuni: 86 x 86 mm
  • Temperatura de Operare: 0°C până la +40°C
  • Display LCD: 4"
  • Utilizare: interior

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: