Ventilator inteligent - un partener perfect pentru zilele toride de vară

Cu siguranță, vă puteți imagina situația când afară este o zi toridă de vară, dar dvs aveți de lucru până peste cap, iar dorința de a petrece ziua aceasta întins la piscină este de neimaginat. Atunci, este necesar să creați astfel de condiții în biroul sau la locul de muncă, astfel încât munca să nu fie sclavie. Fără îndoială, cele mai importante avantaje ale oricărui ventilator sunt portabilitatea, accesibilitatea, dimensiunea și designul discret.

Dar care este diferența dintre un ventilator smart și unul clasic?

ventilatorPrincipala diferență dintre ventilatorul clasic și cel inteligent este posibilitatea de a-l controla. Ventilatorul inteligent poate fi controlat prin voce folosind asistenți vocali sau prin aplicația mobilă SmartLife. Datorită acestui lucru, nu va mai trebui să controlați manual ventilatorul, dar prin intermediul aplicațiilor, puteți controla din confortul canapelei.

Această posibilitate practică vă va fi utilă atunci când vă relaxați pe canapea sau dormiți. În aplicația mobilă, puteți seta și timpul de funcționare al ventilatorului. Prin urmare, dacă doriți să dormiți, și aveți nevoie ventilatorul să se oprească în câteva ore, trebuie doar să setați corespunzător în telefonul mobil. Utilizarea metodelor clasice de control, cum ar fi utilizarea unei telecomenzi sau control manual, rămâne o chestiune de la sine înțeles. Prin urmare, nu este o problemă să achiziționați acest produs pentru o locuință mare în care trăiesc mai multe generații. Toată lumea își va găsi controlul preferat și se vor bucura din plin de acest ventilator.

O altă diferență semnificativă este performanța. Ventilatorul inteligent, dispune de 4 viteze de suflare în locul celor 3 moduri de suflare, care sunt cele mai tipice pentru mai multe ventilatoare clasice. O alta diferență este ca, ventilatorul inteligent are 7 elice, mai mult decât dublu față de cele clasice.

Instalare în câțiva pași

Conectarea ventilatorului la aplicația mobilă TUYA Smart este absolut simplă. Nu va dura mai mult de câteva minute. Vă vom prezenta întregul proces în următoarele puncte.

  • După ce ați instalat cu succes aplicația SmartLife pe dispozitivul smart cu sistemul de operare iOS sau Android și ați creat un cont de utilizator, asigurați-vă că ventilatorul este conectat la o sursă de curent electric. În același timp, ventilatorul trebuie să fie în modul „asociere” (ținând apăsat butonul de pornire cel puțin 5 secunde). Odată ce lumina albastră de pe ventilator începe să clipească, acesta este gata să se conecteze la telefon.
  • În aplicație, veți vedea imediat ventilatorul ca pe un dispozitiv nou. Adăugați-l făcând clic pe „Go to add“ și „+”. Vi se va cere să selectați și să introduceți setările pentru rețeaua Wi-Fi la care se va conecta apoi ventilatorul.
  • Procesul de conectare nu trebuie să dureze mai mult de zeci de secunde. După asocierea cu succes, puteți redenumi ventilatorul.
  • Apăsați butonul „Terminat” pentru a finaliza procesul.

ventilator instalace

Controlul este o joacă
Am finalizat conectarea. Acum este timpul pentru partea distractivă.

Aplicația înlocuiește complet toate butoanele ventilatorului și telecomanda în sine (care face parte din pachet). Însuși panoului de control este foarte intuitiv.

  • Comutator” permite pornirea/oprirea ventilatorului.
  • Wind Speed“ oferă 18 niveluri de intensitate a suflarii. Cu butoanele individuale Fresh „Natural”, „Dispozitiv inteligent” și „Sleep”, puteți comuta între modurile individuale. Ventilatorul se adaptează astfel nevoilor dumneavoastră.
  • Countdown“ oferă setarea temporizatorului doar în cazul în care adormiți și doriți ca ventilatorul să se opreasca noaptea.
  • Left-and-Right-Swing” activează rotirea capului dintr-o parte în alta. De asemenea, puteți seta o anumită zonă în care va fi direcționat ventilatorul.
  • Folosiți comutatorul „Lumină” pentru a opri iluminarea de fundal a afișajului de pe piciorul ventilatorului, astfel încât să nu vă deranjeze. Butonul „Voce” dezactivează controlul vocal al ventilatorului la comenzile individuale.

ventilator aplikace

Dacă ați achiziționat deja și alte produse care funcționează prin aplicația SmartLife, ventilatorul inteligent va deveni un accesoriu excelent pentru casa dvs. inteligentă și se va integra perfect în ecosistemul IT, care poate fi controlat cu ușurință prin intermediul aplicației SmartLife.