Noutăți de la Târgul de tehnologie și inovație CES 2023

Noutăți de la Târgul de tehnologie și inovație CES 2023

CES (Consumer Electronics Show) este cel mai mare târg de gadget-uri și electronice de consum din lume. În Las Vegas se adună în fiecare an toate inovațiile High-Tech din întreaga lume. Și puteți vedea singuri că anul acesta a fost cu adevărat reușit. Mai jos vă prezentăm câteva noutăți în tehnologia smart home – casă inteligentă din diverse categorii care ne-au atras atenția și despre care credem că aduc un aer proaspăt lumii tehnologiei inovatoare.

Căști și respirator
sluchátka s filtrací vzduchu
O abordare revoluționară a filtrării aerului a fost adusă de Dyson și căștile lor Zone cu o secțiune detașabilă de filtrare a aerului care poate fi prinsă pe căști și plasată peste nas și gură. Această modificare creează în esență un respirator de design care vă poate proteja, de exemplu, de diferite tipuri de viruși, particule de praf și alți poluanți din aer. Căștile nu doar că oferă o soluție inovatoare de protecție împotriva bolilor respiratorii, dar au și un design cool, cu care veți atrage atenția. Această noutate a impresionat vizitatorii târgului și probabil vom auzi mai multe în viitor. 

Hrănitoare pentru păsări cu cameră, notificare și identificare a speciilor

Ptačí krmítko s kamerou, notifikací a určením pozorovaného druhuPentru iubitorii de păsări, Bird Buddy a oferit o oportunitate grozavă de a nu pierde niciodată ocazia de observare a păsărilor. Hrănitoarea inteligentă pentru păsări cu o cameră integrată nu doar că trimite o notificare proprietarului de fiecare dată când o pasăre vine la mâncare, dar poate identifica și specia. Bird Buddy consideră că funcția de identificare a speciilor va fi binevenită nu numai de începători, ci și de observatorii mai experimentați, care ar putea avea ocazia extraordinară de a observa o specie care nu este atât de des întâlnită. Compania prezintă mai multe modele la CES, inclusiv un distribuitor de hrană lichidă pentru colibri (în imagine) și unul cu buncăr de semințe.

Învață-ți câinele să vorbească

Naučte svého psa mluvit s FluentPetCu puțină muncă, sistemul FluentPet Connect vă va învăța câinele să vorbească. De fiecare dată când animalul dvs. de companie apasă cu lăbuța pe buton, acesta vă va auzi vocea care anunță obiectul sau activitatea asociată cu acel buton. Animalul de companie trebuie mai întâi educat și învățat treptat ce reprezintă fiecare buton. După antrenament, prietenul dvs. de companie va atinge apoi butonul corespunzător pentru a vă anunța ce vrea sau de ce are nevoie și nu va trebui să vă întrebați niciodată ce reprezintă aspectul său combinat cu lătratul.

TV fără cablu

Televize bez kabelůTelevizorul OLED cu diagonala de 55 de inchi, va încânta pe toți iubitorii de tehnologie wireless. Televizorul nu are deloc cabluri. Nici măcar nu are cablu de alimentare, funcționează cu baterii reîncărcabile și poate fi agățat de perete fără accesorii de montare. O altă inovație este rezoluția televizorului, care poate fi mărită până la 8K prin conectarea a 4 panouri TV separate - din nou fără cabluri. Conexiunea nu conține nici un cadru, așa că vă veți putea bucura de o imagine completă la rezoluție înaltă. Această soluție drăguță a fost prezentată la târg de CEO hung.

Sistem de duș Spa
Sprcha s funkcí aroma Spa_1Compania Kohler a prezentat sisteme de duș care vă oferă o experiență SPA chiar acasă și la prețuri accesibile în comparație cu vizitarea centrelor de wellness și SPA. Capul de duș poate îmbogăți apa cu o aromă plăcută și astfel poate transforma dușul într-o experiență extraordinară. Pur și simplu puneți o capsulă de parfum cu uleiuri esențiale (de exemplu, amestec de lavandă și vanilie, salvie și paciuli sau mușețel și ceai verde) în sistemul de duș. Capul de duș va avea grijă de restul. Cel mai mare avantaj este că sistemul de duș are o instalare simplă și nu necesită modificări structurale.