Ghiveci de flori inteligent - unelt pentru începători și grădiniți experientați

chytrý květináč 3Ghiveci inteligent 3 Ierburi proaspete, cine nu le-ar iubi? Consilierii în nutriție îi laudă pentru o cantitate considerabilă de substanțe medicinale, bucătari pentru îmbunătățirea gustului în fiecare rețetă.

Cu toate acestea, cumpărarea de ierburi poate fi mai scumpă, chiar dacă cumperi un ghiveci întreg, în care, din păcate, ele mor adesea după câteva zile. Soluția ideală este cultivarea plantelor pe cont propriu. Dar nu toată lumea se descurcă bine acasă. Și de aceea ghivecele de flori inteligente au câștigat o popularitate imensă în ultima vreme.

Pentru cine sunt ghivece de flori inteligente?

Deși cultivarea arpagicului, busuiocului sau coriandrului pare a fi o banalitate, nu toată lumea are condiții adecvate acasă pentru punerea sa în aplicare. Dacă nu aveți suficientă lumină naturală, balcon sau grădină. Probabil că aveți deja câteva încercări de grădinărit eșuate.
În plus, nu este posibil să crești ierburi în grădină sau balcon tot timpul anului. În același timp, cultivatorul trebuie să asigure ierburilor umezeală și să nu uite să le udăm regulat.
Ghiveciul inteligent are un indicator electronic inteligent de apă care vă avertizează atunci când există o lipsă de apă. Plantele sunt astfel irigate automat fără a fi nevoie de udare zilnică. Prin urmare, este potrivit și pentru grădinarii mai puțin responsabili. Este potrivit nu numai pentru cultivarea plantelor deja menționate, dar va crește și fructe și legume mici, vanilie, plante suculente și flori mai mici.

Producătorii de ghivece de flori inteligente au fost inspirați de NASA. Plantele sunt cultivate în așa fel încât rădăcinile plantelor sunt alimentate continuu cu apă, oxigen și substanțe nutritive.
Este o cultivare hidroponică cu ajutorul luminilor LED.

chytrý květináč2_1Cultivarea hidroponică

ghiveci inteligent2 Ce este hidroponia? Este o metodă de cultivare fără sol - adică folosind doar apă, soluție nutritivă și planta însăși. Are mai multe avantaje. Fără sol sau alt substrat, riscul de mucegai este minimizat. Prin urmare, este potrivit pentru persoanele care suferă de alergii. În cultivarea hidroponică, aveți un control precis asupra compoziției nutrienților pe care îi furnizați plantei. Plantele se înrădăcinează mai repede decât în ​​sol și nu trebuie transplantate la fel de des. Plantele cresc mai repede în acest fel și, de asemenea, culegi recolta mai repede. Ghiveciul inteligent are o lumină albastră inteligentă care vă avertizează întotdeauna că este timpul să udați planta.

Cea mai eficientă combinație de lumini

În oala inteligentă, becurile cu LED pot fi utilizate pentru a combina lumina roz și albă pentru a sprijini creșterea. De ce două lumini? Nu este suficient unul? Fiecare dintre lumini are o lungime de undă diferită și, de asemenea, un efect diferit asupra creșterii plantelor. Lumina roz este creată de o combinație de albastru și roșu, în timp ce lumina albastră este destinată în primul rând creșterii generale a plantelor, în timp ce lumina roșie susține mai degrabă creșterea fructelor și a florii. Lumina albă completează apoi spectrul de lungimi de undă pentru a face cultivarea cât mai eficientă posibil. În plus, această lumină poate fi utilizată ca iluminat de uz casnic.

Alte avantaje ale ghivecelor de flori inteligente Blueroad.cz

Unul dintre avantaje este, fără îndoială, designul. Chiar și un ghiveci de flori poate fi un plus frumos pentru casa ta. Nu numai că veți avea ceva „viu” și varză acasă, dar ghiveciul în sine va merge de minune. Datorită designului alb lucios, se potrivește aproape oriunde. În plus, această lumină albă poate înlocui lampa de masă.

Un alt avantaj este acela că un ghiveci inteligent poate conține două păstăi de semințe. Puteți crește mai multe plante odată într-un singur ghiveci. Se auto-udă și va reține suficientă apă pentru a uda plantele aproximativ o lună întreagă.

Nu este de mirare că ghivecele de flori inteligente sunt unul dintre cele mai populare accesorii pentru casă inteligentă. Nu o aveți încă? Alegeți una dintre cele două variante pe care le oferim.