Difusori de aromă - performanță acasă

Difuzorul de aromă este excelent pentru aromoterapie și, de asemenea, ca accesoriu pentru casă, care vă va completa interiorul cu un joc de lumini. Se ocupă de distribuirea uniformă a parfumului în cameră și, nu în ultimul rând, este inteligent, astfel încât controlul său poate fi ușurat cu ajutorul unei aplicații mobile. Difuzorul de aromă este un produs modern potrivit pentru uz casnic pentru aromoterapie (aromoterapie), care vă va îmbunătăți starea de spirit și sănătatea.

Încercați să îl porniți acasă, stați confortabil și relaxați-vă.

H855383034d414a53a964d40c74a98706qCe tip de difuzor să alegeți? Cum se utilizează și care sunt beneficiile uleiurilor esențiale pentru sănătate și bunăstare?

Difuzoare de aromă
Există 4 tipuri de difuzoare pe piață: cu ultrasunete, termice, nebulizator și evaporator. Toate au același scop, cu ajutorul uleiurilor aromatice pentru a relaxa atât corpul, cât și mintea. Relaxați-vă de stres și răsfățați-vă cu aroma plăcută a uleiurilor esențiale aromatice. Dar ce tip de difuzoare de pe piață să alegeți?

 

 

 

 

 

Există o serie de criterii pentru a alege. Vă oferim aspectele pe care le considerăm cele mai importante.

  • Suprafata de acoperire
  • Format (portabil, reîncărcabil etc.)
  • Aspect
  • Capacitatea rezervorului
  • Dimensiuni
  • Zgomot


Cel mai popular tip
Potrivit renumitului expert american în uleiuri esențiale, Hope Gillerman, cele mai potrivite difuzoare de arome sunt ultrasunetele. Difuzoarele cu ultrasunete utilizează frecvențe electronice pentru a genera vibrații cât mai repede posibil. Acest lucru creează efectul ca și când apa ar fierbe, dar fără utilizarea căldurii. Vibrațiile sparg uleiurile esențiale în microparticule, care sunt apoi eliberate în aer sub formă de ceață fină.

Difuzoarele cu ultrasunete se numără printre cele mai ieftine tipuri de difuzoare de pe piață. Sunt relativ silențioase și prezintă de obicei o eroare minimă. Funcționarea poate fi aranjată prin conectarea difuzorului la o priză sau prin introducerea bateriilor.

Utilizare
Pentru o utilizare adecvată, este necesar să umpleți rezervorul cu apă și să adăugați 3-5 picături la 100 ml de apă (ca regulă generală, luați în considerare dimensiunea camerei). Puteți crește treptat intensitatea scăpând uleiul esențial selectat care se va potrivi cel mai bine cerințelor dumneavoastră. Regula de aur este că mai puțin este mai mult, deoarece prea mult ulei esențial poate provoca migrene și iritații ale ochilor. Pentru unele uleiuri, va fi suficientă mai puțină picătură (de exemplu scorțișoară, care este foarte aromată) sau mai mult (grapefruit, lămâie). Apoi, tot ce trebuie să faceți este să conectați dispozitivul sau să îl porniți dacă dispozitivul funcționează pe baterii. Puteți seta intensitatea degajării aburului și intervalul de timp, după ora selectată, dispozitivul se va opri singur. Utilizarea unui difuzor este recomandată la intervale când este pornit și oprit din nou pentru o perioadă de timp.

HTB1ui.IOAvoK1RjSZPfq6xPKFXaLJoc de culori
Difuzoarele sunt, de asemenea, echipate cu lumină de fundal cu LED sau bandă. Culorile evocă o atmosferă plăcută și vă puteți bucura de o experiență reală de wellness chiar și acasă. Puteți seta o anumită culoare pe aplicația mobilă (sau direct cu butonul de pe difuzor) sau puteți lăsa culorile să se schimbe treptat. Lumina este decentă, dar, deși te-ar deranja, poate fi oprită complet.

Uleiuri esențiale și efecte
Acest tip de ulei conține substanțe complexe foarte concentrate, cu proprietăți multifuncționale și efecte preventive și de sănătate. De aceea, acordați atenție selecției uleiurilor de calitate care sunt pur naturale, deoarece compoziția sintetică nu are efecte asupra corpului uman. Un alt parametru pentru alegerea esenței este efectul pe care ar trebui să îl ofere uleiul. În general, putem distinge între uleiurile care sunt energizante, stimulează mintea, pot începe corpul (grapefruit, menta, rozmarin) și între uleiurile relaxante și calmante (lavandă, mușețel, valeriană, iasomie). Esențele pot asigura, de asemenea, neutralizarea mirosurilor și dezinfectarea aerului (mentă, eucalipt, lămâie, portocală).

Difuzorul are un efect benefic nu numai asupra sănătății mintale, ci și prin umidificarea aerului, poate ajuta la eliberarea căilor respiratorii înfundate și este potrivit pentru ameliorarea răcelilor.

În oferta noastră de difuzoare inteligente veți găsi și uleiuri esențiale care vă vor completa achiziția. Pentru fiecare ulei, veți găsi o descriere mai detaliată a proprietăților și efectelor asupra sănătății și minții dumneavoastră.

Credem că toată lumea poate alege din gama noastră variată de diferite forme de difuzoare și poate alege o terapie adaptată la efectele uleiului esențial sau în funcție de starea de spirit pentru un parfum și o culoare dată.