De ce să cumpărați un fierbător de apă inteligent

konvice bez víkaFierbătorul de apă este un ajutor excelent pentru toți iubitorii de băuturi calde. În special, ce ce adoră ceaiul trebuie să acorde o atenție mai maire atunci când aleg un fierbător. În cazul lor, nu este vorba doar de design, ci și de funcțiile potrivite care facilitează la maximum prepararea ceaiului.

Pe piață sunt deja foarte multe modele de ceainice și fierbătoare de apă electrice, care diferă prin funcție și design. În acest articol, vrem să ne concentrăm pe categoria fierbător de apă inteligent.

Ce caracteristici are un fierbător de apă inteligent?

Desigur, principala funcție a unui fierbător/ceainic electric, este de încălzi/fierbe apa cât mai repede cu un consum cât mai mic de energie electrică. În afară de acestea, fierbătoarele inteligente oferă o serie de alte avantaje:

konvice 21) Setarea temperaturii de încălzire a apei
Fierbătorul inteligent gestionează cu ușurință încălzirea clasică a apei la 100°C. Ceea ce veți aprecia, însă, este posibilitatea de a seta o temperatură specifică de încălzire a apei chiar mai scăzută. Așa că dacă pregătiți, de exemplu, ceai verde matcha, puteți seta temperatura apei la 80°C și sunteți sigur că veți prepara corect acest ceai. De asemenea, puteți încălzi miere fără a-i modifica componența la o temperatură prea ridicată. Doar setați temperatura la 40°C. Unele fierbătoare inteligente au moduri presetate, cum ar fi miere, lapte, ceai, cafea etc

2) Temperatura de menținere a apei calde
Savurați des băuturile calde precum ceaiul, fie acasă sau la locul de muncă , împreună cu colegii și vă doriți un fierbător cu apă caldă gata pentru ceai? Fierbătoarele inteligente pot menține temperatura setată a apei pe tot parcursul zilei. Depinde de tipul pe care îl alegeți.

3) Încălzirea apei la o anumită oră

Pentru cei cărora nu le place să se trezească dimineața, fierbătorul inteligent oferă o funcție excelentă de încălzire a apei la o oră prestabilită. Așa că puteți seta când apa ar trebui să fie gata și astfel dimineața veți avea mai mult timp pentru somn sau pentru igienă. Fierbătorul este dotat cu senzor, care controlează nivelul de apă și în cazul în care apa este sub nivel, fierbătorul nu va porni.

Există tipuri de fierbătoare care au funcțiile descrise mai sus care pot fi setate pe afișaj, în timp ce altele pot fi controlate și prin intermediul unui telefon mobil sau al unei aplicații. Deci depinde doar de dvs și de preferințele dvs. Pe lângă funcțiile grozave, fierbătorul de apă oferă și un design atractiv, certificate de siguranță pentru materialele utilizate și sisteme de protecție împotriva eventualelor accidente cauzate de curentul electric.

Oferta noastră de fierbătoare inteligente pentru apă o veți găsi AICI.