De ce să achiziționați un mâner inteligent

Există mai multe motive pentru a achiziționa un mâner inteligent. Începând cu partea practică pe care o oferă mânerele, datorită tehnologiilor încorporate direct în dispozitiv, până la designul modern, pe care mânerele inteligente le au în comparație cu mânerele clasice pe care le cunoaștem.

Dacă ne concentrăm pe principalele avantaje ale mânerului și elementele pe care le oferă tehnologia încorporată, putem menționa că îl puteți debloca nu numai cu cheie, ci și prin intermediul aplicației mobile, amprentelor digitale, card cu cip sau introducerea unui cod numeric. Un alt avantaj este setarea intervalelor de timp pentru utilizatorii individuali sau posibilitatea de a verifica raportul cu istoricul de acces. Toate acestea se pot face în apropierea mânerului, datorită tehnologiei Bluetooth sau de la distanță prin WIFI.

Cei care sunt obișnuiți să nu poarte portofelul și să plătească doar cu telefonul mobil, pot lăsa și cheile acasă folosind lacătul inteligent sau mânerul și astfel, vă puteți răsfăța cu puțin mai multă libertate.

Chytra klika

Deblocare prin intermediul aplicației mobile, amprentelor digitale, cardului inteligent, introducerea codul numeric pe cheie sau cu cheie

Vă oferim o gamă largă de opțiuni pentru amenajarea deblocării căilor de acces al clădirilor sau a camerelor. Deschiderea cu telefonul mobil sau cip este fără contact. Puteți deschide doar cu amprenta digitală sau codul numeric, fără a fi nevoie de dispozitive suplimentare.

Alocare flexibilă a accesului

Un alt avantaj este alocarea accesului fără a fi necesară predarea cheilor sau alocarea temporară. Puteți atribui cu ușurință accesul sau codul numeric pe care oricine îl poate folosi și îl puteți modifica oricând, dacă este necesar.

Setarea intervalelor de timp pentru intrare

De asemenea, puteți seta intervalul de timp pentru ca utilizatorii individuali să poată folosi intrarea. Acest lucru vă permite să acordați în mod individual acces fiecărui utilizator separat, după cum este necesar.

Istoria intrărilor

Aplicația mobilă stochează intrările individuale, indiferent de opțiunea de deblocare utilizată. Administratorul poate verifica cu ușurință dacă totul este în ordine și dacă nu au acces peroanele neautorizate.

Control de la distanță prin WIFI

Profitați de tehnologiile actuale pentru casa inteligentă, care va spori siguranța și confortul casei dvs. Cu ajutorul mânerelor inteligente, puteți securiza spațiile apartamentelor, birourilor, camerelor, toaletelor sau depozitelor. Datorită mânerului inteligent al ușii, puteți seta intrarea în incintă în mai multe moduri. Aceste metode includ: deblocarea prin tehnologia Bluetooth cu un telefon mobil cu Android / iOS, deblocarea de la distanță folosind un gateway WIFI, deblocarea cu o parolă PIN pe cheie sau o amprentă digitală.

Designul majorității mânerelor este dreapta-stânga, adică că poate fi ușor modificat atât pentru ușile din stânga, cât și pentru cele din dreapta. Mânerele sunt încărcate de baterii care pot fi ușor înlocuite și pot alimenta mânerul timp de câteva luni până la un an, în funcție de cât de des este utilizat mânerul.