De ce să achiziționați o priză inteligentă

Există mai multe motive pentru a achiziționa o priză inteligentă, de la cele practice la cele mai jucăușe. Priza inteligentă va transforma cu ușurință și rapid dispozitivele și aparatele electrocasnice clasice, aducându-vă mai aproape de casa inteligentă. Priza vă poate ajuta să economisiți și să controlați consumul de energie, să setați ora de pornire sau oprire a aparatelor electrocasnice sau vă poate ajuta să porniți și să opriți aparatele de la distanță.Chytra zasuvka

Control prin aplicație mobilă

Utilizarea prizei inteligente este simplă și intuitivă. Oferă posibilitatea pornirii și opririi directe a aparatelor electrocasnice, setând ora exactă când trebuie oprit și setând numărătoarea inversă după cât timp aparatul electrocasnic se va opri. De asemenea, oferă monitorizarea consumului de energie electrică - aplicația oferă și un rezumat al consumului de energie pentru o anumită perioadă de timp. Puteți avea mai multe prize inteligente în casa dvs. și le puteți gestiona individual în aplicația mobilă.

Economisirea și controlul consumului de energie

Datorită setării orei, puteți porni sau opri automat dispozitivul individual. De exemplu, acest lucru vă poate ajuta să reduceți consumul de energie al aparatelor electrocasnice care pot fi deconectate de la electricitate în timpul nopții, cum ar fi televizorul sau computerul. Dar vor fi din nou pornite în momentul în care le folosiți în mod regulat. Economii mari de energie pot fi realizate în încăperile în care aveți încălzire electrică, iar setarea timpului de oprire sau pornire poate avea un impact mare asupra facturii finale a energiei electrice.

Un alt avantaj este monitorizarea consumului de energie electrică al aparatelor electrocasnice, fie ca verificarea datelor furnizate de producător, fie ca motivație pentru economii, pentru a stabili limite de consum ale dispozitivelor individuale și astfel pentru a reduce, de exemplu, frecvența de utilizare.

Orarul pornirii și opririi aparatelor electrocasnice, chiar și de la distanță

De exemplu, pentru temporizarea pornirii aparatelor electrocasnice poate fi folosit un fierbător electric. Tot ce trebuie să faceți este să umpleți seara ceainicul cu apă, apoi să îl porniți și, în cele din urmă, să opriți priza inteligentă înainte ca acesta să pornească. Apoi, în aplicația mobilă, setați priza inteligent să pornească în același timp cu ceasul deșteptător și acesta poate fi un alt motiv pentru a vă trezi la timp. În același mod, de exemplu, puteți seta stingerea lămpii în dormitor - dacă adormiți uneori cu lumina aprinsă, puteți seta ora când priza inteligentă se va stinge și lumina nu vă va mai trezi noaptea. Desigur, utilizarea este pe o scară mult mai largă, doar gândiți-vă cum v-ar putea ajuta priza inteligentă.

Confort sporit în casă

Cu priza inteligentă, puteți spori confortul casei și puteți opri de la distanță, de exemplu, o lampă în colțul camerei sau în camera alăturată, fără a fi nevoie să vă ridicați din patul încălzit. De asemenea, puteți porni și opri de la distanță radioul sau televizorul.

Instalare ușoară

Instalarea prize inteligente este foarte simplă. Tot ce trebuie să faceți este să o conectați la o priză de perete, să conectați la o rețea WIFI și să instalați o aplicație mobilă pe care o conectați la priză. Întreaga instalație de configurare nu vă va dura mai mult de 15 minute, iar apoi vă puteți bucura de beneficiile prizei inteligente.