De ce să ahiziționați o lampă de inteligentă, un bec LED inteligent sau un întrerupator inteligent

Locuința poate fi îmbunătățită treptat cu diferite dispozitive care anterior erau statice și nu puteau fi setate individual sau controlate de la distanță. În prezent, apar pe piață dispozitive care permit acest lucru datorită tehnologiei Bluetooth, care se află în majoritatea telefoanelor mobile sau prin rețeaua WIFI pe care fiecare dintre noi o are acasă - putem conecta și controla cu ușurință dispozitivele individuale. Aceste dispozitive pot include lămpi de masă, becuri LED sau întrerupătoare. Dacă ați început deja să construiți o casă inteligentă, puteți conecta dispozitive suplimentare la asistenții vocali Amazon Alexa și la Asistentul Google.

Chytra lampa

Lampa de masă inteligentă

Lampa de masă inteligentă este un ajutor ideal pentru iluminarea spațiului de muncă sau de divertisment. Puteți regla culoarea și intensitatea luminii în funcție de nevoie și de atmosfera pe care doriți să o evocați. Diferențele de setări depind de tipul de lampă de masă inteligentă, dar cu siguranță, fiecare vă va face munca la masă mai plăcută. Este controlată folosind butoanele sau de la distanță folosind o aplicație mobilă.

 

Chytra LED zarovka

Bec LED inteligent

Un alt accesoriu util pentru casa inteligentă este becul LED inteligent. Puteți controla becul de la distanță cu un telefon mobil sau îl puteți folosi ca bec standard. Becul comunică cu telefonul prin rețeaua WIFI și conexiune la aplicația mobilă. În aplicație, puteți modifica luminozitatea și culoarea luminii, precum și programarea orarului pentru economisirea energiei. Puteți regla luminozitatea fără a vă întrerupe activitatea preferată. Printre altele, puteți seta oprirea automată, ceea ce poate aduce economisirea energiei electrice.

Chytry vypinac

Întrerupător inteligent

Ultimul dispozitiv pentru casa inteligentă pe care vi-l vom prezenta este întrerupătorul inteligent care poate fi controlat de la distanță folosind aplicație mobilă. În aplicația mobilă, puteți seta când corpurile de iluminat vor se porni sau se vor opri automat. Unele întrerupătoare vă permit să reglați intensitatea luminii. Alături de un design modern, întrerupătorul inteligent poate fi un alt accesoriu pentru casa dvs inteligentă.

Dispozitivele inteligente de mai sus au avantajul că pot fi ușor conectate, de aproape oricine, la un telefon mobil.