Click SMART aveți ușa sub control

Mânerul inteligent este o altă realizare a perioadei moderne, care vă va economisi foarte mulți bani și timp. Dacă doriți să faceți cuiva temporar accesibilă una dintre camerele casei, firmei sau biroului dvs., nu este nevoie să mergeți la magazin. Dacă plecați în vacanță și doriți ca un prieten să vă udă florile, nu trebuie să-i împrumutați cheile. Cafeneaua dvs. nu trebuie să nu mai servească drept toaletă publică pentru trecători. Un singur mâner inteligent va rezolva totul ...

Ce este un mâner inteligent?

Este o parte integrantă a unei case inteligente, care va spori siguranța și confortul locuinței. Cu ajutorul mânerului inteligent, puteți proteja spațiile apartamentelor, birourilor, camerelor, toaletelor sau depozitelor. Vă permite să setați intrarea în incintă în mai multe moduri. Ușa cu acest mâner poate fi deschisă folosind tehnologia Bluetooth cu un telefon mobil cu suport Android / iOS. O altă opțiune este descuierea de la distanță folosind un gateway WIFI, descuierea utilizând o parolă PIN pe cheie sau biometric - cu o amprentă digitală.chytrá klika TT Lock H1 72mm

Fără îndoială, avantajul este și designul modern și simplu. Deși mânerul atrage atenția pasionaților de tehnologie, cu siguranță deranjează în interior.

Unde este potrivit mânerul inteligent?

Pentru birouri

Nu toate ușile biroului ar trebui să fie întotdeauna deschise. Dacă doriți ca doar o parte din angajați să aibă acces la anumite informații sau materiale, vă recomandăm să asigurați spațiul cu un mâner inteligent. Materialele vor fi ferite de ochii curioși ai echipei, iar dvs ca șef adevărat, veți avea totul sub control.

Pentru unitățile de cazare

Închiriați un apartament sau o casă de vacanță, dar nu aveți timp în ziua sosirii oaspeților?
Cu mânerul inteligent, nu mai este nevoie să vă acomodați programul oaspeților dvs. Generați o parolă pentru ei și după ce vor pleca o puteți anula. Mânerul poate fi folosit și în hoteluri sau pensiuni.

Pentru cafenele sau restaurante

zvědavá zaměstnankyně (1)Dacă aveți o cafenea și doriți să faceți oaspeții să se simtă confortabil ca acasă, nu este nimic rău în a alunga pasageri negri de la utilizarea toaletelor. Urmăriți cine are acces la toaletă pentru a menține un standard ridicat.

Acasă

Oferiți acces la apartament unui prieten care vă va hrăni pești mici, bunicii voastre, care va avea grijă de copii dvs sau menajerei. Nu va trebui să vă grăbiți acasă, iar prietenilor le veți economisi timpul de așteptare în fața casei.

Cum funcționează mânerul?

Mânerul inteligent este alimentat de patru baterii AAA, care vor dura aproximativ zece luni de utilizare cu trafic mediu. Pentru a utiliza funcțiile, este necesar să instalați aplicația mobilă TTlock, care este compatibilă cu sistemele Android și iOS.

Instalarea mânerului inteligent este simplă și nu durează mai mult de o oră. Manevrarea în sine a mânerului inteligent este ușor de utilizat și mânerul poate fi ajustat rapid. Este configurat și controlat prin intermediul aplicației TTLock de pe telefonul dvs. mobil, astfel încât să puteți utiliza mânerul ori de câte ori aveți nevoie. Cu această aplicație puteți seta permisiuni pentru anumiți utilizatori, urmări istoricul sau să setați intrarea limitată în anumit timp. O altă opțiune de control este utilizarea mânerului simplu - fără telefon mobil, fără introducerea codului pe mâner.

Economisiți timp și lăsați să fie instalat mânerul

Comandând mânerul inteligent, veți primi panoul frontal și posterior, instrucțiunile de utilizare și toate accesoriile necesare pentru instalare. Cu toate acestea, dacă doriți să economisiți timp și muncă cu instalarea, vă oferim un serviciu de instalare, inclusiv conectarea la un smartphone.

Acest serviciu este utilizat în principal de oficii, cafenele și alte unități. Prețul include livrarea mânerului, instalarea acestuia pe ușă, descărcarea aplicației pe telefonul dvs. și conectarea aplicației la mâner. Tehnicianul va stabili apoi abordările pentru dvs. sau angajații dvs. și vă va arăta cum să manevrați mânerul. În prezent oferim instalarea mânerului în Praga.

Aveți nevoie de un mâner inteligent pentru tot oficiul? Atunci, vă vom pregăti o ofertă de preț pe măsură.

Vă doriți în viață confort și siguranță maximă? Deschide-ți ușa către viitor și achiziționați un mâner inteligent!