Cadouri inteligente pentru animalul dumneavoastră

Potrivit studiilor, proprietarii de animale de companie sunt mai sănătoși, mai încrezători și mai puțin singuri. Pe de altă parte, odată cu achiziționarea unui animal de companie, o mulțime de responsabilități cresc și grija pentru acesta necesită adesea mai mult timp decât ne așteptam. De aceea, fiecare dintre noi caută o modalitate de a maximiza bucuria și de a reduce la minimum grijile prietenului nostru cu patru picioare. dozator de granule

dávkovač granulíDispozitivele SMARTPET sunt produse interactive extraordinare care facilitează viața tuturor crescătorilor moderni. Bucurați-vă de animalul de companie fără griji! În oferta noastră veți găsi distribuitoare de furaje și jucării interactive nu numai pentru distracție, ci și pentru dezvoltarea fizică și mentală a câinelui sau pisicii dvs.

Distribuitor de alimente pentru animale de companie

Te-ai grăbit să lucrezi dimineața și nu ai avut timp să pregătești mâncare pentru animalul tău de companie? Cu ajutorul aplicației (iOS / Android) puteți seta hrănirea planificată și vă faceți griji mai puțin în timpul goanei de dimineață. Puteți selecta volumul, ora și data, precum și alimentarea repetată. Puteți chiar să vă mulțumiți animalul de companie cu un mesaj scurt care poate fi înregistrat pe dispozitiv. Dispenserul este, de asemenea, echipat cu o detectare inteligentă a cantității de furaj, care împiedică umplerea excesivă a bolului. Puteți alege dintre mai multe soluții de construcție, modele și culori. Nu va trebui niciodată să vă faceți griji cu privire la suferința animalului dvs. de companie din nou.

Fântână de băut cu filtru de apă

Pe lângă hrănire, dispozitivele noastre Smartpet vor avea, desigur, grijă și de regimul de băut al animalului dvs. de companie. Fântâna este echipată cu un filtru de apă, care vă garantează o calitate ridicată a apei fără murdărie și elemente nedorite. Fântâna garantează circulația constantă a apei și susține regimul corect de băut al animalului dvs. de companie. Este potrivit pentru pisici și rase de câini mai mici.

Jucării interactive pentru câini și pisici

hračka pro kočkyDacă îți pare rău că animalul tău de companie este singur acasă în timp ce lucrezi și ești îngrijorat de ceea ce face acolo, una dintre jucăriile interactive poate fi soluția pentru tine. Acestea nu numai că vă ajută să distrați animalul, ci și să îl motivați la activitate fizică, ceea ce este, fără îndoială, bun.

Mingea interactivă este una dintre cele mai populare jucării inteligente. Este fabricat dintr-un material plăcut care rezistă la mușcături și zgârieturi repetate. Vă permite să setați trei moduri de viteză în funcție de cât de activ este animalul dvs. de companie. În același timp, este complet sigur și se oprește imediat când pachetul este deschis. Funcționează până la opt ore cu o singură încărcare. Deci, distracția este îngrijită!

Dacă ai o pisică, cu siguranță o vei face fericită cu o jucărie Trickypaw. Este o jucărie interactivă ușoară, programată pentru a simula prada. Jucăria are 9 programe de sunet și 9 lumini. Căile de lumină pot fi resetate sau reglarea automată poate fi activată. Lumina nu dăunează sănătății, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la vederea animalului dvs. de companie. Cu o singură încărcare, jucăria Trickypaw vă va distra pisica până la 12 ore.

O altă jucărie inteligentă pentru pisici este Kitifish. Este o jucărie electronică care seamănă cu un pește de aur prin forma și mișcările sale. Va permite oricărei fiare jucăușe să „iasă cu adevărat din ea”, deoarece îi stimulează în mod constant atenția. Jucăria durează aproximativ o jumătate de oră și garantăm că pisica ta se va îndrăgosti de ea

kostUltima jucărie pe care ți-o vom prezenta în acest articol este Wickedbone Interactive Bone. Este potrivit atât pentru câini, cât și pentru pisici. De ce să preferăm un os inteligent decât unul clasic? Din păcate, osul normal la animalele de companie poate provoca spargerea unui dinte, iar mușcarea unei părți a osului provoacă probleme digestive, cum ar fi constipație, leziuni la nivelul stomacului și intestinelor, înfundarea esofagului. Prin urmare, vă recomandăm o alternativă inteligentă complet sigură. Wickedbone are 3 moduri de viteză și poate gestiona 9 mișcări diferite. De asemenea, puteți seta un mod interactiv care să vă distreze animalul de companie fără ajutorul dvs. Nu numai că câinele sau pisica se vor distra mult cu el, dar sunt, de asemenea, rezistente la rupere și protejează dinții animalului.

Deci, indiferent dacă ți-ai cumpărat animalul de companie din propria voință sau ai cedat dorințelor copiilor tăi și acum îngrijirea animalului a rămas pe umerii tăi, nu te teme să-ți ușureze munca. Datorită jucăriilor interactive, veți economisi mult timp și energie și, în același timp, vă rog câinele sau pisica.