BOT Proiector cerul înstelat - cer personalizat

Sunteți fascinați de cerul înstelat? Stele și constelații strălucitoare, Perseide de vară, planete care reflectă lumina soarelui, Calea Lactee plină de culori, aurora boreală …

Stelele luminoase și nebuloasa mistică nu mai sunt apanajul planetariului, cerul într-un peisaj îndepărtat sau doar o amintire a unei nopți petrecute în aer liber. Acum nu mai trebuie să aștepți o noapte senină. Datorită proiectorului inteligent, vă puteți bucura în fiecare zi de această frumusețe magică din confortul casei dvs.

Picture1

Efectul luminos al stelelor pentru fiecare ocazie

Puteți utiliza BOT proiectorul cu efect de cer înstelat în fiecare cameră din casă. Fie că doriți să vă bucurați de un moment de relaxare profundă după o zi de lucru, să vă bucurați de o seară romantică în doi, să creați o atmosferă liniștită la adormirea copiilor, sau, dimpotrivă, să creați o atmosferă veselă pentru o petrecere cu prietenii.

Picture2

Instalare în câteva clicuri

Conectarea proiectorului cu o aplicație este o chestiune de câteva minute. Vă prezentăm în câțiva pași simpli cum se face acest lucru.

  • După descărcarea aplicației Smart Life în App Store sau Google Play și crearea un cont de utilizator, puneți proiectorul cerul înstelat în priză și țineți apăsat timp de șase secunde butonul din mijloc (Switch button). Când butonul începe să pâlpâie albastru, dispozitivul este gata de conectare.
  • Porniți instalarea proiectorului în aplicație scanând codul QR, care poate fi găsit pe a cincea pagină a manualului. Manualul face parte din pachet.
  • Apoi adăugați dispozitivul folosind butoanele “Go to add“ și „+” și introduceți datele de conectare a rețelei dvs. Wi-Fi.
  • Finalizați conectarea apăsând butonul „Terminat".

TTLock a přidání BOT Projektor Noční Oblohy

Control intuitiv

Iar acum partea distractivă!

Controlul cu ajutorul aplicației Smart Life este foarte ușor și intuitiv. Veți găsi mai multe efecte de noapte prestabilite. Puteți, de asemenea, regla efectele în funcție de dispoziția dvs actuală. În doar câteva minute, veți evoca un cer magic. Ce ziceți de aurora boreală în living?

Cum arată direct în aplicație? Să vedem. Interfața aplicației are trei fișiere - “White”, “Colour” și “Scene”.

Primul dintre acestea - „White” este utilizat pentru a configura efectul de stele. Folosind două scale, este posibil să măriți sau să micșorați luminozitatea stelelor și turația cerului înstelat. De asemenea, puteți opri complet efectul de stele și să vă bucurați de nebuloasa colorată direct de acasă.

Fișierul „Colour” vă permite să vă jucați cu culoarea și intensitatea nebuloasei. Aceasta poate lumina cu o tranziție de până la patru culori diferite, oferindu-vă o vedere ca prin telescopul spațial Hubble. Dacă doriți un cer senin plin de stele, puteți opri proiecția cu efect de nebuloasă complet atingând ușor.

Ultima caracteristică este setarea scenelor folosind butonul „Scene”. Aici puteți seta care culori să se schimbe pe cer, la ce interval și animația tranzițiilor.

Desigur, există posibilitatea de a temporiza pornirea și oprirea proiectorului și suportul pentru smart home sistem Amazon Alexa, Google Home și altele.

Nastaveni BOT Projektor noční oblohy (1)

Cu proiectorul cer înstelat veți avea parte de multă distracție și relaxare liniștită. Va încânta nu doar fanii tehnologiei moderne, ci și pe fiecare suflet romantic.

Bucurați-vă de stele la îndemână!