Bec intilegent - mărunțis ce vă schimbă viața

Lumina este o parte naturală a vieții cotidiene. Afectează modul în care vedem lumea, percepem culorile și ne orientăm în spațiu. Are un impact asupra dispoziției, randamentului muncii și sănătății noastre. Fără nici o îndoială lumina naturală aduce cele mai mari beneficii omului. Dar trăim în latitudini în care lumina zilei poate fi după orizont până la 15 ore pe zi. Deci, cum să adaptăm lumina interioară cât mai bine posibil la nevoile și bioritmul nostru? Becul inteligent este o soluție simplă, modernă și economică!

Ce este un bec inteligent?

Vi s-a întâmplat deja să stați culcat în patul încălzit și brusc să realizați că ați uitat să stingeți lumina în bucătărie? Gata cu acestea. Becul LED inteligent este partenerul perfect pentru iluminarea eficientă a casei. Comunica cu telefonul mobil prin intermediul aplicației Smart Life, permițându-vă să aprindeți sau să stingeți lumina, controlând intensitatea, tonul și culoarea acesteia. Fără a face vreun pas! Acum nu mai trebuie să faceți compromisuri și să cumpărați lămpi speciale sau becuri pentru diferite ocazii. Un singur bec inteligent poate evoca iluminarea ambientală în timpul cinei cu prietenii, dar și o lumină intensă practică pentru citire și lucru. Totodată, are o durată de viață de până la 40.000 de ore.

Lumina pentru productivitate sporită sau o stare de spirit mai bună

barvy a intenzita (1)Atunci când alegeți iluminatul potrivit pentru cameră, este important să alegeți culoarea potrivită (temperatura cromatică) și intensitatea luminii.

CULOAREA LUMINII

Temperatura cromaticității este exprimată în Kelvin și poate fi de obicei aleasă din nuanțe de portocaliu, galben, alb până la albastru. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât nuanța de lumină este mai rece. O astfel de lumină are un efect revigorant și este potrivită pentru spații de bucătărie, birouri, centre comerciale, dar și băi. Mai ales în perioada de iarna, lumina de culoare mai reci poate avea un efect pozitiv asupra stării noastre de spirit și poate crește randamentul muncii. Tonurile calde, pe de altă parte, evocă sentimente de relaxare și liniște. Sunt potrivite pentru odihnă și, prin urmare, sunt de obicei alese pentru dormitor, camera copiilor sau living.

INTENSITATE LUMINII

Ochiul uman este foarte sensibil și adaptabil și poate recunoaște obiecte chiar și în condiții de lumină inconfortabilă. Cu toate acestea, acest lucru are un impact mare asupra performanței, concentrării, energiei, stării noastre mentale și a sănătății noastre. Cu cât intensitatea luminii este mai mare, cu atât vedem și ne concentrăm mai bine. În același timp, însă, poate fi iritantă, mai ales pentru copii sau vârstnici. Prin urmare, este important să alegem corect intensitatea iluminatului ținând cont de activitățile noastre, vârstă și perioada zilei.

Lăsați becul să se adapteze cerințelor dvs!

Dar ce lumină să alegeți pentru bucătăria asociată cu sufrageria? Lumină puternică pentru gătit sau o lumină plăcută pentru cină? Dar dacă vă doriți o lumină puternică în baie pentru dușul de dimineață, dar slabă pentru baia de seară? Datorită becului inteligent, nu trebuie să alegeți una sau alta. Nu trebuie să vă adaptați becului. Becul se adaptează cerințelor dvs!

Temporizator - un partener excelent care vă va economisi mulți bani

Aveți acasă un „nu stinge lumina” cronic? Dacă răspunsul dvs este NU, probabil că anume dvs sunteți acela. Potrivit unui sondaj privind economiile de energie, trei sferturi dintre oameni uită să stingă lumina, mai ales seara. Conform aceluiași sondaj, iluminatul inutil este un subiect obișnuit de certă între membrii familiei.

Dacă doriți să protejați natura, portofelul și să aveți acasă confortul dorit, atunci funcția de temporizare a luminii va fi foarte utilă. În aplicația Smart Life setați numărătoarea inversă sau ora exactă pentru stingere și problema este rezolvată.

Instalarea și controlul aplicației

Asocierea becului cu aplicația și controlul acestuia este fără probleme și intuitivă. După ce ați descărcat aplicația Smart Life în App Store sau Google Play și ați creat contul de utilizator, înfiletați becul în lampă sau lustră și aprindeți lumina. Instalarea becului în aplicație se face în trei pași simpli.

1. Folosind aplicația, scanați codul QR găsit pe ambalajul produsului.
2. Stingeți și aprindeți de trei ori.
3. Confirmați adăugarea becului în aplicație și introduceți datele de conexiune Wi-Fi.

Dacă sunteți un utilizator nou, credeți-ne, că în primele zile, becul inteligent va fi noua dvs. jucărie. Pur și simplu nu veți puteți rezista schimbării constante a culorii și intensității luminii.

În interfața aplicației veți găsi 4 fișiere. Primul vă oferă posibilitatea de a regla temperatura și luminozitatea luminii folosind o scală. Al doilea vă permite să reglați culoarea luminii și saturația culorii iluminatului. În a treia fișier, puteți utiliza scheme de iluminare presetate sau puteți crea aceste scheme. De exemplu, dacă doriți să citiți, setarea luminozității și a culorii corecte a luminii este o chestiune de două secunde. Ultimul fișier oferă opțiunea de numărătoare inversă și temporizatoare. Le este copiilor frică de întuneric? Setați-le lumina pe 20 de minute și economisiți câteva drumuri în camera copiilor.

jj

Un viitor mai luminos în mâinile dvs

Becul inteligent își va găsi locul în fiecare locuință modernă. Vă va ajuta să aduceți lumina în casele voastre. Luminează exact în funcție de ideile și nevoile dvs actuale. Și totul prin intermediul aplicației mobile. Așadar, nu exagerăm când spunem că ziua de mâine mai luminoasă este în mâinile dvs.