3 sfaturi cum să economisiți cu o priză inteligentă

Ați achiziționat o priză inteligentă și doriți să știți cum puteți economisi datorită acesteia? Vă vom îndruma ce să monitorizați cu ajutorul unei prize inteligente sau cum să reglați consumul de energie folosind o aplicație mobilă.

Instalare simplă a prizei inteligente 

3 tipy jak uspořit s chytrou zásuvkou (1)Prizele inteligente ascund multe avantaje. Cel mai mare este, fără îndoială, faptul că nu necesită nicio intervenție în distribuția electrică. Astfel, puteți începe cu ușurință să creați o casă inteligentă chiar acum. În special, puteți pune în funcțiune priza inteligentă în câteva minute - trebuie doar să o conectați la o priză existentă, să o conectați la WiFi și să o asociați cu aplicația de pe smartphone.

Programare excelentă

Primul sfat, cu care poți economisi sume considerabile, este momentul pornirii și opririi electrocasnicelor la ora specificată și dorită de dvs. De exemplu, dacă doriți să aveți căldură în birou imediat după sosire, setați încălzirea directă să fie pornită cu câteva minute înainte de a intra în birou. Nici nu trebuie să vă gândiți la dezactivare - pur și simplu, presetați cu ajutorul aplicației.

Mențineți consumul de energie sub control

chytrá zásuvka2 (1)O altă modalitate de a folosi pe deplin priza inteligentă este monitorizarea consumului de energie. Acest lucru se poate face, de exemplu, prin BOT Priză Smart 16A cu contor consum energie. Și aici vorbi despre aplicația pentru smartphone menționată mai sus. Cu ajutorul aplicației puteți monitoriza dacă datele sunt diferite de cele garantate de producători, precum și să stabiliți limite pentru dispozitive individuale sau doar să aflați unde este bine să începeți să economisiți.

Controlați totul de la distanță

Folosind prizele asociate cu aplicația, puteți monitoriza cu ușurință ce aparate funcționează la viteză maximă din confortul canapelei dvs. Le puteți opri de la distanță. Ați uitat lumina aprinsă pe hol, dar nu mai doriți să ieșiți de sub plapuma caldă? Nici asta nu este o problemă - pur și simplu opriți cu ajutorul telefonului mobil. Dacă plecați în vacanță, puteți chiar să porniți la anumite intervale lampa, de exemplu, în dormitor. Acest lucru vă poate proteja casa de vizitatorii nedoriți care v-ar putea intra în casă în timp ce vă bucurați de vacanță.

Credem că sunteți siguri, că o priză inteligentă este ceea ce are nevoie casa dvs. Dar puteți citi și mai multe informații în articolul De ce să cumpărați o priză inteligentă?